Boek HIER je sessie

Ik geef LIVE & ONLINE sessies op maandag & dinsdagen en donderdagen, dus check daar voor ruimte! Er is na de zomer weer ruimte voor sessies (vanaf september). Wil jij op een andere dag, dan kun je me mailen en dan ga ik kijken wat mogelijk is.

 

Sessie duurt van 09.00 uur tot 14.00 uur. Wil je andere tijden, dan kunnen we samen kijken naar wat mogelijk is. Stuur dan een mail naar info@soulspirit.nl 

 

Je kunt een sessie zowel live als online boeken. Je boekt je sessie via de agenda en kunt daar kiezen wat je wilt. Beide manieren zijn heel goed werkend voor een prachtige sessie.

 

De bijdrage is zowel voor een live als online sessie 300 euro vanaf juli 2022! Wil je een 2e sessie boeken dan is de bijdrage 200 euro. 

 
Voor de sessie is het fijn om een intentie te hebben. Waarom wil jij een sessie?  Daarnaast kun je jezelf vast voorbereiden door te starten met een visualisatie oefening die ik hier bijvoeg visualisatie oefening

 

Ook kun je een lijst van vragen meenemen (max 20) waar we dieper naar kunnen kijken.

 

Afzeggen voor een sessie kan nog 48 uur van te voren! Zeg je binnen 48 uur af dan vraag ik een bijdrage van 50 euro. 

 

 

Een sessie online heeft verschillende voordelen. Zo zit je in je eigen omgeving en kun je makkelijker sneller ontspannen. Daarnaast hoef je na de sessie niet meer in de auto/bus of trein naar huis te reizen. Je bent al thuis en kan na de sessie dus lekker bijkomen. 

 

Het is wel belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt, een goede koptelefoon en een rustige omgeving waar je niet wordt verstuurd. 

login

Maak je keuze