Conscious Cacao Tempels

 

 

Yin Tempel met sacred cacao!

Receiving the teachings from the Cacao Deva, the feminine Power Spirit!

 

Zondag 4 november

Yin Herfst Tempel & Sacred Cacao

Wat wil jij loslaten?

 

In de Yin Tempel met sacred cacao zitten we met allemaal vrouwen samen en ontvangen we sacred cacao. Voordat we de cacao drinken maken we een gezamenlijke intentie. Daarna nemen we de tijd om de cacao te ontvangen. De cacao vol zit met antioxidanten en  je bloedtoevoer en de toevoer van zuurstof naar je weefsel worden vergroot....je hart gaat open en je krijgt helderheid & focus in je. Daarnaast bevat Cacao heel veel voedingsstoffen, waaronder magnesium, een ontspanner voor de spieren die geassocieerd wordt met gevoelens van kalmte. Door het combineren van Cacao met Yoga, sharing in een Yin Tempel met vrouwen, verbinden, zachtheid, rust & muziek ondersteunen we het proces van loslaten, relaxen, verjongen, heling en de bewustwording dat je meer bent dan alleen je fysieke lichaam. 

 

 

Wat is ceremonial Cacao?

De Ceremonial Cacao is met de hand geplukt en bewerkt om er voor te zorgen dat de Spirit en de helende werking van dit heilige plantmedicijn intact blijft. Ceremonial Cacao is een heel oud plant medicijn, een 'wisdom keeper', een leraar en een facilitator. Heel voorzichtig zal ze je begeleiden naar de deur van je hart, en ze brengt je nergens waar je niet naar toe wilt, ze nodigt je alleen uit om een reis met haar te maken naar het licht door de sluiers heen. 

 

Een oud gezegde verteld ons dat wanneer de balans tussen de natuur en de mensen ver te zoeken is, de Cacao vanuit het regenwoud tot ons zal komen om de harten van de mensen weer te openen en harmonie te brengen. 

 

 

 

Cacao Spirit Song