SOULSPIRIT

Yoga, Workshops Ukelele, Cacao & Essentiele Olien

±
±

In 2008 ben ik gestart met SOULSPIRIT Yoga & Meditatie nadat ik voorgoed vaarwel zei tegen mijn functie als loopbaancoach in het bedrijfsleven. Ik voelde dat het echt niet meer bij mij paste als persoon. De vrijheid die ik ervaar nu ik voor mezelf begonnen ben, is zo enorm dat ik het nooit meer terug zou willen draaien. Daarnaast merkte ik dat ik geen zin meer had om veel geld te verdienen voor een bedrijf. Iets doen waar ik blij van word en waarbij ik het gevoel heb ik dat mensen iets waardevols geef is voor mij nu veel belangrijker. 

 

Naast de yogalessen zijn er veel andere activiteiten zoals 'Yin Tempel met Sacred Cacao' en de workshops Ukelele spelen! Ook werk ik met de olien van doterra en geef ik hierin ook advies. Alles wat mij inspireert geef ik graag door!

 

Opleidingen heb ik gevolgd in de Kundalini Yoga Ashram Amsterdam level 1, Michon Enschede level 2, De nieuwe Yogaschool Yin Yoga & verdiepende workshops, Yoga Nidra bij Uma Dinsmore, verschillende vrouwenjaartrainingen & workshops, Workshops met Beta Lisboa, The Mother's Journey " A Pregnancy Kundalini Yoga Teacher Training in Valkenswaard, NLP Systemisch Werk Limmen, Mindfulness Groningen, workshops Elohim Centrum. Verder vind ik oa verdieping in contact met Plantteachers. Ik heb de training Alchemical Cacao Practitioner afgerond en werk al enige tijd met deze heerlijke vrouwelijke spirit! 

 

Ook heb ik verschillende inspirators die me constant blijven motiveren om bij mezelf te blijven, het in mezelf te zoeken, en vooral alles van tafel te vegen van wat ik ooit heb geleerd! Ik geloof dat er in ieder van ons, man en vrouw, een helder weten is waar we alleen nog maar mee mogen connecten om onze waarheid te kunnen leven.

 

Tijdens de yoga gebruik ik olien van doTerra. Wil je hier meer info over, laat het me weten! Ik kan je informeren over de verschillende olien en mooie paketten die ze aanbieden. Via www.uked.nl kun je de verschillende workshops zien die gepland staan. 

 

Let's connect and play & WAKE UP!

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond in het bedrijfsleven zie dan ook http://nl.linkedin.com/in/lilianhuizingh (al hou ik deze pagina al helemaal niet meer bij) 

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik meldingen doe voor speciale evenementen. Wil je op de hoogte blijven via een nieuwsbrief, dan gewoon een even een mailtje sturen naar info@soulspirit.nl

 

Sat nam,
Lilian Huizingh

 

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38

 

 

 

 

 

"Informatie is niet genoeg. 
Kennis is niet genoeg.

We willen wijsheid ervaren".