SOULSPIRIT

Yoga, Yin Tempel met Cacao, Essentiele Olie & Ukelele spelen

±
±

In 2008 ben ik gestart met SOULSPIRIT Yoga & Meditatie nadat ik voorgoed vaarwel zei tegen mijn functie als loopbaancoach in het bedrijfsleven. Achteraf denk ik dat ik in een burn out zat, wat ik zelf niet wilde toegeven. Ik voelde geen ruimte meer om het werk te doen wat ik deed maar zocht een uitweg om ruimte te maken om mezelf weer te voelen. Ik had een paar emotionele klappen te verduren gehad en zat mezelf al heel lang groot te houden en kon dit niet meer langer. Door te stoppen met mijn werk als loopbaancoach en mij volledig toe te leggen op de yoga, kon ik zowel mezelf ruimte geven om te voelen en langzaam werken aan het opbouwen van de lessen. Wat een goede zet! Ik heb nog steeds enorm plezier in het geven van de yogalessen, omdat deze beide vormen zo goed bij me passen. 

 

YOGA - De yogavormen die ik geef zijn Awaken to Your Essence met Kundalini Yoga & Slow down met Yin Yoga op verschillende locaties. 

YIN TEMPEL met Sacred Cacao - De YinTempel is een middag voor vrouwen in een prachtige yurt in Tolbert waarbij we Sacred Cacao drinken en ons verbindenden met onszelf.

WORKSHOP Basis Ukelele spelen - De ukelele is een prachtig instrument om jezelf te begeleiden op mantra of andere nummers waar jij blij van wordt. In deze workshop leer je een nummer op de ukelele spelen en zingen. 

ESSENTIELE OLIËN -  De olien gebruik ik zowel in mijn alledaagse leven als in mijn werk. Ze ondersteunen mij in allerlei in alles en wellicht jou ook. En ze ruiken ook nog eens heerlijk. 

 

Opleidingen heb ik gevolgd in de Kundalini Yoga Ashram Amsterdam level 1, Michon Enschede level 2, De nieuwe Yogaschool Yin Yoga & verdiepende workshops, Yoga Nidra bij Uma Dinsmore, verschillende vrouwenjaartrainingen & workshops, Workshops met Beta Lisboa, The Mother's Journey " A Pregnancy Kundalini Yoga Teacher Training in Valkenswaard, NLP Systemisch Werk Limmen, Mindfulness Groningen, workshops Elohim Centrum. Verder vind ik oa verdieping in contact met Plantteachers. Ik heb de training Alchemical Cacao Practitioner afgerond en werk al enige tijd met deze heerlijke vrouwelijke spirit! 

 

Ook heb ik verschillende inspirators die me constant blijven motiveren om bij mezelf te blijven, het in mezelf te zoeken, en vooral alles van tafel te vegen van wat ik ooit heb geleerd wat niet meer bij me past! Ik geloof dat er in ieder van ons, man en vrouw, een helder weten is waar we alleen nog maar mee mogen connecten om onze authentieke zelf te kunnen leven.

 

Tijdens de yoga gebruik ik olien van doTerra die passen in dat moment bij de kriya die ik geef.

Via www.uked.nl kun je de verschillende Basis Workshops Ukelele spelen zien die gepland staan. Tijdens deze workshop leer je in 2 uren verschillende nummers spelen en zingen op de ukelele die ik voor je klaar heb liggen. 

 

Let's connect and play & WAKE UP!

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond in het bedrijfsleven zie dan ook http://nl.linkedin.com/in/lilianhuizingh (al hou ik deze pagina al helemaal niet meer bij) 

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik meldingen doe voor speciale evenementen. Wil je op de hoogte blijven via een nieuwsbrief, dan gewoon een even een mailtje sturen naar info@soulspirit.nl

 

Sat nam,
Lilian Huizingh

 

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38

 

 

 

 

 

"Informatie is niet genoeg. 
Kennis is niet genoeg.

We willen wijsheid ervaren".