QHHT

Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) is een hypnose techniek gecreeerd door Dolores Cannon die 45 jaar ervaring heeft als regressie therapeut. Ze heeft gewerkt met 1000-en mensen over de hele wereld. Daarnaast heeft ze verschillende zeer boeiende boeken geschreven. De opleiding heb ik afgerond bij Dolores Cannon, zowel level 1 als 2. Daarnaast heb ik bij haar dochter Julia Cannon de SOULSPEAKS workshop gevolgd. 

 

Tijdens de sessies is het mogelijk dat je naar vorige levens gaat maar ook parallelle levens, toekomstige levens of levens op andere planeten, andere dimensies. Alles is mogelijk. QHHT sessie is gebaseerd dat het onderbewuste jou naar de meest geschikte plaats en tijd brengt waar informatie is die voor jou relevant is voor dit moment. 

 

BOEK EEN SESSIE

 

What is QHHT?

Going into a past life!

QHHT and Alien Life

Mijn eigen ervaring met QHHT!

Ik zelf kende Dolores Cannon wel maar had me nog nooit zo verdiept in haar QHHT sessies of een van haar boeken gelezen totdat het me ineens pakte omdat ze begon over buitenaardsen en multi dimensionaliteit. Ik dacht zelf dat hypnose iets was wat je onderging om van het roken af te komen bijv. en ik geloofde daarnaast ook absoluut niet dat ik onder hypnose gebracht kon worden. 

 

Toch ging ik me steeds meer verdiepen in deze vorm van hypnose en heb de informatie opgeslurpt. Alles resoneerde met mij en op dit moment heb ik Level 1, level 2 en Soul Speak certificaat ontvangen van QHHT. De sessies vind ik geweldig om te doen en ik ben enorm dankbaar dat ik altijd mag mee reizen met de persoon die naar andere levens gaat en/of andere werkelijkheden in andere universa. Daarnaast krijg je zoveel boeiende informatie dat ik enthousiast blijf. Ik weet nooit waar de persoon naar toe gaat en het is elke keer weer een verassing. 

 

Mijn eigen ervaring met hypnose was geweldig! Ik had aan de ene kant hoge verwachtingen door alle filmpjes die ik had gezien van Dolores Cannon en aan de andere kant de gedachte dat het bij mij wel niet zo werken. Tijdens de hypnosesessie was ik er helemaal bij, al ben ik blij dat het allemaal was opgenomen omdat je dingen gewoon vergeet. Ik was onder de indruk van alles wat ik te zien kreeg of ineens wist. De gedachte dat ik het verzon was er Ik kwam met veel info over de tijd nu en hoe het werkt op dit moment met licht en duister en wat ik hierin zelf te doen heb. Het was echt geweldig. Ook mijn hogere zelf kwam nog met informatie, waarbij ik zelf het ergens ook allemaal wist wat ik zei en toch ook verbaasd was over de informatie die er kwam. Dit komt mede omdat de trilling hoog is en we al veel meer afgestemd zijn op onze hogere ziel/overziel/bron. Een hele fijne ervaring en ik ervaar het als heel bekrachtigend voor mijn wezen om een sessie te hebben ondergaan. Je gaat alles dan heel anders bekijken en vanuit een groter en breder perspectief zien waardoor het niet meer zo binnenkomt, omdat je de andere lagen hebt aangezet zeg maar.