Wie ben ik

Al zo lang ik me kan herinneren weet ik dat het zoals het nu op aarde is, niet de natuurlijke manier van zijn is zoals ik dat ken. Mijn zoektocht is dan ook gedreven door mijn eerste gevoelens en herinneringen van op aarde zijn. Daarnaast heb ik veel ervaringen die ik toendertijd niet kon delen met iemand omdat voor mijn gevoel de gelijkgestemden er niet waren. Gelukkig is dat nu heel erg veranderd en lijkt het er op alsof we nu in een tijd leven waarin er steeds meer mensen wakker zijn, ervaringen delen, het veld van licht groter aan het worden is, wat mede weer komt doordat het bewustzijn veranderd op de aarde. 

 

Er is zoveel meer dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen en daar was ik me ook al vroeg van bewust. Zo heb ik ervaringen met buitenaardsen, ben ik vaak in een ruimteschip waar ik herinneringen langzaam aan ingeladen krijg over wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Ook ben ik als nieuwgierige ziel vaak gaan reizen als ik in de nacht op bed lag te slapen en kreeg ik te zien hoe groot het universum is en hoe veel soorten wezens er zijn. Op het moment dat ik Dolores Cannon tegenkwam viel alles op zijn plek. Wat een wijsheid die ze uitsprak en deze kwam vooral door alle hypnosesessies die ze had gedaan. 

Nu ik zelf hypnosesessies geef reis ik weer mee naar zowel vorige levens of levens op andere planeten en ik heb nog elke dag het gevoel zoveel bij te leren, of moet ik zeggen te herinneren, naar hoe immens groot de mogelijkheden zijn van dit universum. 

 

Wat voor mij dan nu ook zo belangrijk voelt is dat alles naar dit NU moment gehaald gaat worden, zodat jij de werkelijke versie van jezelf kunt leven omdat dat misschien wel de bedoeling is van jouw ZIJN hier op aarde. Je gaat in sessies naar het werkelijke startpunt van een overtuiging, of je startpunt vanuit een andere werkelijkheid die belangrijk is voor dit moment. Alles is mogelijk! Ergens in de lijn is deze vertroebeld geraakt, misschien wel bij je oma, en kun je deze opheffen. Alles in je lijf laten stromen zodat jij alles ingeladen krijgt aan wie jij achter die overtuiging of trauma werkelijk bent. 

 

Naast de QHHT opleiding heb ik me bezig gehouden met Beyond Quantum Healing waarbij ik tijdens de hypnose sessies al mijn skills toepas die nodig zijn om het beste voor de cliente er uit te halen. Samen met mijn team vanuit de galaxy is het mogelijk om met toestemming van de client een DNA activatie te doen mocht dit nodig zijn. Daarnaast is mijn ervaring aan spirituele workshops groot door mijn zoektocht als nieuwsgierige ziel en en ik pas datgene toe wat voor mij voelt als juiste tools om werkelijk bij je oorspronkelijke bron te komen.

 

Er zijn veel inspiratiebronnen voor mij op dit moment die allen bijdragen in mijn ontdekkingsreis en daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn gevoel zegt me dat het zo belangrijk is dat we uitwisselen, delen, elkaar inspireren en daarbij allemaal op onze eigen plek gaan staan als multi dimensionale wezens waar de ware kracht geleefd kan worden van wie wij werkelijk zijn. Dan kan een raster van licht aangaan op de aarde, die door het veld van manipulatie en controle gaat en ons opent voor een nieuwe wereld. We zitten in een tijdperk waarbij het oude jasje uit mag en het nieuwe zich eindelijk laat zien, omdat deze er altijd al was, in jou. Ga je mee op reis naar binnen?