Testimonials

45 berichten, 5 pagina's 
04-02-2024
Geplaatst door: Yvonne

Qhht

Een mooie QHHT sessie bij Lillian gehad.. voelde mij heel welkom bij jou, op mijn gemak. Een fijn voorgesprek gehad met niets anders dan oprechte interesse van jou.. een hypnose sessie werkt heel helend op meerdere lagen ! Een aanrader ! Liefs van mij

25-01-2024
Geplaatst door: Paul Bernsen

Zo dat was de QHHT sessie,
Velen hebben mij de afgelopen weken gevraagd, of ik deze ervaring wilde delen.
Enkele mensen krijgen van mij een 100% ervaring, omdat ik weet zij hiervoor openstaan.
De algemene ervaring die ik openbaar deel.
WOWWWWWWW,
Ik ben om 9.00 uur ontvangen door Lilian Huizingh en hebben onder het genot van een kopje thee het voor gesprek gehad. Hier kwam al iets bijzonders naar voren dat ik een hele witte aura om mij heen heb. Wat best heel bijzonder is en mij wel eens vaker was verteld. ( bevestiging)
Een van de vragen die ik gesteld had was mijn angst voor kleine ruimtes/ opgesloten.
In de sessie kon ik uiteraard niet visualiseren wat mij gevraagd werd. Maar na mijn gevoel kwamen de tranen al binnen enkele minuten los en kwam een traumatische ervaring als kind van 3 naar voren toen een dierbare buurman voor de grap de deur van een aardappel kelder had gesloten. ( enkele seconden) hier kwam mijn paniek voor opsluiting/ kleine ruimtes weg. Aansluitend mocht ik in diepere lagen kijken en zag hele bijzondere dingen. Echt hele bijzondere dingen. Het witte licht, prachtige niet te omschrijven gevoel. Ik ben Ilona dankbaar voor het wijzen op deze qhht. En Lilian heel dankbaar ik deze sessie bij een van de en misschien wel de beste in haar vak te hebben mogen ervaren.
Ben jij ziek, heb jij trauma’s, wil jij je verder bewust worden. Neem dan vrijblijvend eens contact op met Lilian.
Jij bent niet de eerste, jou verleden is niet vreemd, wij zijn hier met een missie. Trauma verwerking is geheel terug te koppelen naar de germaanse geneeskunde en essentieel om iets moois te maken van dit leven.

21-01-2024
Geplaatst door: Saskia

QHHT

Alles was gisteren voor mij een prachtige ervaring. De ontmoeting met jou voelde zo veilig, heilzaam en juist. De sessie bracht veel onverwachte aspecten en wendingen die nu achteraf als zo volkomen logisch voelen. Zo aansluitend op een diep innerlijk weten dat er eigenlijk al was maar niet gezien of geloofd kon worden. Helend op een manier die ik nu nog niet helemaal kan overzien. Je hebt gelijk dat er naderhand nog kwartjes vallen.
Bijvoorbeeld: de ontmoeting met mijn opa die ik in de sessie kon waarnemen als het prachtige gevoelige mens die hij onder de gekwetste en zure buitenkant was, deed mij me nu realiseren dat mijn moeder diezelfde heel gevoelige aard heeft die nooit erkend en gezien is kunnen worden. Dit maakt dat ik heel anders naar haar kan kijken, met veel meer mededogen en begrip.
Ik ben benieuwd naar wat er zich verder nog ontwikkelt. Ik heb in ieder geval al een playlist van/met walvisgeluiden gemaakt op Spotify 🐳🐋🐬

30-11-2023
Geplaatst door: Loes

Magische zielenreis

Wauw, wat een prachtige en bijzondere ervaring was dit! We hadden een fijne, kleine groep en ik voelde me heel welkom en gedragen. De begeleiding door Lilian en Saar was heel fijn, we hadden aan een half woord genoeg. Ik vond het vooraf best spannend omdat ik niet precies wist wat ik kon verwachten (was mijn eerste keer) maar het was perfect en precies zoals het moest zijn! Ik kan me geen mooiere eerste reis voorstellen. Wat was dit een mooi cadeau!

28-10-2023
Geplaatst door: Judith

Quantum Healing Traject Individueel

Wat een mooi cadeau aan mezelf! Ik vond het wel spannend, vooral ook het reizen met plantmedicijnen maar wat was dit een goede voorloper op de QHHT! Ik heb het gevoel dat ik in het traject steeds dieper ging en meer van mezelf te zien kreeg. Een mooie combi die je aanbiedt Lilian. Dank je wel! Ook heel fijn dat het individueel is. Zoveel tijd voor mij en alles wat is. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden die een cadeau aan zichzelf wil geven!

19-10-2023
Geplaatst door: Tanja

QHHT

met een gevoel van "met nog maar één teen in de spirituele wereld staan" deze spannende sessie bij Lilian gedaan in het volste vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt.
wat een kadootje aan jezelf, de plek is fijn en ontspannen, Lilian is een prachtig mens! Deze reis moet je zelf ervaren om het te begrijpen, ontdek wie je echt bent, waar je vandaan komt en wat je ziels missie is.
dank je wel Lilian en zeker tot de volgende keer !

20-06-2023
Geplaatst door: Arja Doesburg

Quantum Healing Hypnose

Wonderbaarlijk wat er in een kort tijdsbestek allemaal kan gebeuren. Ik had je al eerder ontmoet, yoga en chocobliss, en vandaaruit deze sessie gestart. Je bent een echt mensen mens met zoveel gevoel en kennis! Ik voelde me veilig en kon me heleovergeven tijdens de sessie. Eerst vooraf praten en toen de hypnose in. Veel doorvoert en opgelost. Ook gehuild om een trauma wat ik had weggestopt, om te overleven? Te veel gedaan in mijn leven. Dat ga ik anders aanpakken. Ik weet nu waarom ik hiernaartoe, naar de aarde, gekomen ben. Ik ga weer genieten, dat was altijd "lastig".
Dank je wel Lilian! Om met jouw woorden af te sluiten: een dikke hartegroet 🙏❣️

18-06-2023
Geplaatst door: Sander

LICHT

What a Ride en wat een Mooi Mens !

Allereerst wil k even kwijt dat Lilian een Super Fijn Energielevel heeft, ik Voelde me vanaf seconde 1 op m'n Gemak en kon echt m'n Ziel blootleggen, zonder me ongemakkelijk t Voelen.

Het is alsof ik heel m'n Leven in een donker huis gewoond heb, waar ik op een gegeven moment wel de dingen kon vinden om te overleven, maar wist dat er veel meer was. Alleen kon ik dingen niet ''zien'' en ging dat ook (bijna) Geloven.
Na de Sessie is het alsof ik het lichtknopje gevonden heb en alles waarvan ik al dacht/voelde dat het er zou zijn, is er ook ... en nog Veel meer Moois ben ik aan het Ontdekken !

Ik Voel me meer Connected met Mezelf en het Universum, ben veel meer op Mezelf en m'n Gevoel gaan vertrouwen.

THANX LILIAN !!!

21-05-2023
Geplaatst door: Filipa

Quantum Healing Hypnose Sessie

Lieve Lilian,

Ik ben zeer tevreden over jou kunde en het contact die we hebben gehad alvorens de “reis”. Ik had gelijk al wel een connection met jou.
Ik ben niet iemand die iets verwacht maar die reis was boven mijn verwachtingen! Je bent zo goed in het begeleiden wauw.
Ik heb zeker een week nodig gehad om te landen en alles tot mij laten komen. Ik ervaar healing, nog meer bewustwording en de magie tot aan mijn allerkleinste cellen!! Ik ervaar dat ik niet meer alleen ben, ik hoef alleen maar mijn linker arm/ hand op mijn hart neer te leggen en heb contact met mijn hogere zelf / universum! En het allermooiste is alles komt uit!!! Ontzettend dank voor alles en je bent zo mooi!

24-03-2023
Geplaatst door: Aaldrik

Heel met oprechte interesse, QHHT sessie

Wat een ongelooflijke fijne sessie heb ik gehad. Lillian start met een uitgebreide kennismaking waarin je vertrouwen groeit, ze duidelijk uitleg geeft en oprecht geïnteresseerd was in mij. Daarna ben ik heerlijk gaan liggen en heb ik een mooie reis gemaakt langs diverse tijdlijnen. Dingen uit het verleden van voorouders zijn behandeld en in goede banen geleid. Daarna mijn eigen koers uitgezet voor de toekomst, hierbij begeleide Lillian mij heel goed met juiste vragen en muziek.

Binnenkort ga ik ook nog een chocobliss sessie doen, zeer benieuwd maar kijk het met vertrouwen naar uit.

Wat ben je een mooi lief mens Lillian!