Testimonials

24 berichten, 3 pagina's 
01-12-2021
Geplaatst door: Oesja

Cacao Bliss

Wat een mooi en waardevolle ervaring is dit! Door de veilige bedding die Lilian in deze ceremonie biedt heb ik me vrij gevoeld een prachtige en ook intense reis te maken. Een reis van herkenning, herinneren en doorvoelen. Heerlijk hoe dit de dagen daarna nog doorwerkt.

Oesja

01-12-2021
Geplaatst door: Gerda

Awaken to Your Essence

Elke donderdagavond is het weer een cadeautje om een les Awaken to Your Essence bij Lilian te volgen. De lessen zijn zeer afwisselend en wordt er steeds een ander stuk van je lijf en mind meegenomen. Een prachtige methode om weer in contact te komen met jezelf en het grotere geheel.

01-12-2021
Geplaatst door: Ineke

QHHT Sessie

9-11-2021
Wat een bijzondere ervaring!
Het voelde heel vertrouwd en veilig. Tijdens de hypnose stelde Lilian de juiste vragen om telkens weer verder te kunnen. Ik merkte dat zij zich enorm kon inleven in waar ik op dat moment zat. Deze hypnose heeft mij heel veel meer gebracht dan ik had kunnen bedenken. En vooral het weten "er is meer tussen hemel en aarde", het voelt alsof er een deur voor mij is open gegaan.
Bij het terugluisteren van de opname zat ik er gelijk weer in en zag nog duidelijker de details en begreep ik het nog beter en ook waarom ik deze levens te zien kreeg. Bedankt Lilian voor deze mooie sessie!
Ineke

30-11-2021
Geplaatst door: Sandra

QHHT

Wat een mooie reis naar binnen! De vragen die ik had heb ik allemaal beantwoord gekregen en het was echt magisch! Dit smaakt naar meer!