Testimonials

47 berichten, 5 pagina's 
22-02-2022
Geplaatst door: Grietje

QHHT

Nu bijna een week na mijn QHHT sessie bij Lilian, ben ik nog steeds een beetje zoekend naar woorden voor deze onbetaalbare ervaring. Waar ik voor de sessie nog wat sceptisch was, kan ik nu zeggen dat het een unieke ervaring is geweest waar ik ontzettend veel inzichten heb gekregen en een inkijk mocht krijgen in eerdere levens.

Door die inkijkjes ben ik gaan begrijpen waarom ik het huidige leven ervaar zoals ik het ervaar. Waar mijn gevoeligheden en triggers vandaan komen en hoe ik beter in balans kan komen in mezelf.

Lilian kan als geen ander zorgen voor een veilige bedding, waardoor je op je gemak voelt en weet dat je op een goede plek bent. Ze nam alle tijd en haar begeleiding was warm en deskundig. Het voelde voor mij als een twee-eenheid. Daar waar ik even vastliep of niet wist welke kant ik op moest, hielp Lilian haar stem me weer op weg. Ze stelde de juiste vragen en praatte me heel fijn door de hele sessie heen.

Ik kijk terug op een waardevolle dag. Ik kan echt verder op pad met de antwoorden die ik heb gekregen.
Ik heb de sessie in een audio bestand van Lilian meegekregen, waar ik regelmatig even stukjes van terug luister. Elke keer ga ik zo weer terug naar het moment en kan ik opnieuw de inzichten beleven.

Bedankt Lilian 🙏

14-02-2022
Geplaatst door: Anouk

QHHT sessie

Mijn QHHT sessie heeft mij precies gegeven wat ik op dat moment nodig had. Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten maar Lilian begeleidt je heel prettig hier in. Mede door het gesprek van te voren en achteraf kun je beelden/ervaringen van de sessie beter begrijpen. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar waar bepaalde blokkades/patronen mogelijk vandaan komen en hoe deze te doorbreken.

13-02-2022
Geplaatst door: Anita

QHHT-sessie

Het was een mooie reis die als vanzelf ging naar plekken en situaties die gezien willen worden. Om te begrijpen, te helen en te zien hoe het thema speelt in de huidige tijd. Heel fijn was het, ook de begeleiding, aandacht en zorg van Lilian hierin. Aanrader!

16-01-2022
Geplaatst door: Gerda

QHHT sessie

Wat een fantastische en ontroerende ervaring. Nog steeds beetje beduusd hoe mooi het was en hoe Lilian stapje voor stapje me steeds verder wist mee te nemen. Zo respectvol, met zo veel liefde waarin ze ook zoveel van zich zelf geeft. Na de sessie ervaarde ik een stilte diep binnen in me, waar ik nooit eerder zo dicht heb kunnen bijkomen. Dit is mijn krachtbron de plek waar het kleine meisje zich bevindt. Zo bijzonder om een kijkje te nemen in mijn vorige levens, ze voelen nog steeds zo dichtbij. Het voelt fijn om te weten waar je vandaan komt. Ik voel nu alleen maar dankbaarheid.

29-12-2021
Geplaatst door: Jessie

QHHT sessie

Lieve Lilian, Wat een bijzondere reis en voor mij een eerste keer onder hypnose. En ook al voelde het op het moment niet heel intens, toch herken ik heel veel berichten die eerder geschreven zijn. Aan de ene kant durfde ik nog niet helemaal te vertrouwen op het werkelijk waar zijn van de ervaringen en verschillende sinus, waardoor ik minder diep kan overgeven aan de ervaring. Tegelijk was het ook een hele bijzondere eerste reis en is er genoeg geraakt wat in de dagen en weken erna, op verschillende momenten nog weer eens teruggekomen of is aangehaakt. Ik heb in de sessie geen emotie ervaren en was meestal de waarnemer van verschillende mensen/ wezens. Maar ik begon als rots en naarmate jij met je vragen mij verder uitnodigde om in die ervaring de zakken, kan ik de contouren van mijn rots zijn, heel bewust voelen. Een week later droomde ik dat ik een dwarrelend fijnstofdeeltje was en ook daar voelde de ervaring net zo echt als dit aardse leven. Een heel bijzondere spiegel naar tijdloosheid, vertragen, overgave, zijn.
Ondanks dat ik wat lastig met mijn bewustzijn kon verplaatsen naar mijn hogere zelf, kwam de boodschap toen en ook in de dagen erna precies op de juiste plek aan.
Ook het opnieuw luisteren van de sessie, nu na 2 weken en waar ik nog maar halverwege ben, klikken er opnieuw dingen in die ik nog niet eerder zag. Ik kan een heel boek weg verder schrijven over deze bijzondere ervaring.

Jouw rol daarin was essentieel. Je bent zacht, stelt de juiste vragen, je voelt oordeelvrij en je bent de juiste spaceholder als het nodig zou zijn. Ook het gesprek vooraf was heel fijn en gaf alle ruimte en dat wordt er gezegd wilde worden.

Heel veel dank lieve Lilian en het lijkt me ook zeer bijzonder om op jouw plek te zitten en alle ervaringen van de zijlijn mogen mee wandelen. Liefs Jessie.

24-12-2021
Geplaatst door: Stefanir

Slow Down & Chocobliss

De Slow Down lessen zijn ontspannend en inspirerend. Ik kan hierdoor beter zakken en in mijn lichaam zijn. In een fijne sfeer, met prettige energie kan ik het lichaam nog beter voelen. De ervaring van de chocobliss is dat ik door de veilige bedding alle concepten en patronen die mij niet dienen goed kan zien, zodat ik ze daarna grotendeels heb kunnen loslaten. Het bracht mij een gevoel van vreugde, omdat alles op aarde zo vast lijkt te staan (zoveel denken) wat in wezen absoluut niet zo is, dat was zo helder in het moment. Tijdens de reis werd mij nog meer zichtbaar hoe alle lagen zo mooi vrij bewegen, een tijdloze reis met heel veel humor.

07-12-2021
Geplaatst door: Sarah

Slow Down Yoga

Een hele fijne manier om diep in je lijf en energie te zakken. Ik voel tijdens de lessen een diepe ontspanning en rust. Lillian is heel puur, ziet en voelt alles heel goed aan. Dit zorgt voor een veilig en welkom gevoel tijdens de lessen en kan ik helemaal mezelf zijn.

07-12-2021
Geplaatst door: Sarah

QHHT

Lillian zorgt voor een veilige, ontspannen en fijne setting. Ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens de sessie. Ik heb verschillende levens mogen ervaren. Het gaf mij inzicht waar bepaalde angsten en gedragingen vandaan komen. Door hier bewust van te worden hebben die oude angsten ruimte gemaakt voor begrip en compassie. Het is een hele bijzondere waardevolle ervaring.

06-12-2021
Geplaatst door: Sabine

Hypnosesessie

Hypnose volgens de methode van Dolores Cannon is een prachtige manier om diep naar binnen te gaan en antwoorden te krijgen op je vragen.

05-12-2021
Geplaatst door: nynke

QHHT

Het is lastig om in een paar zinnen mijn hypnose ervaring bij Lilian samen te vatten. Daar waar in het begin twijfels waren of ik het wel zou 'kunnen', stroomden de verhalen en gevoelens moeiteloos. Ik ben ontzettend onder de indruk en ook echt ontroerd. Het diep voelen van ervaringen uit vorige levens, heeft mijn hart letterlijk geraakt. De oude verhaallijnen geven echt inzicht in mijn gedrag in het hier en nu. Het helpt bepaalde struggles van nu te begrijpen, en heeft me op een bepaalde manier milder gestemd naar mezelf. Nu een paar weken later, voel ik nog steeds het nawerken van de inzichten. De hypnose heeft echt de weg naar weer een stukje verder geopend.
Heel bijzonder!