Missie van SOULSPIRIT

Missie van SOULSPIRIT
18-01-2024 11:22

Soulspirit is ooit ontstaan nadat ik wist dat ik een hele andere weg in moest slaan. Ik zat nog in heb bedrijfsleven maar voelde al heel lang dat er meer was en wilde dit ergens samen brengen. Ik had sinds het overlijden van mijn tweelingzus contact met een andere wereld gekregen en die zou je SPIRIT kunnen noemen, terwijl ik als Lilian/loopbaancoach meer contact kreeg met mijn SOUL. Waarom was ik eigenlijk op de Aarde? Deed ik wel wat ik moest doen? JA, dat soort vragen krijg je op het moment dat er iemand dichtbij overlijd. Je gaat ineens echt stilstaan en kijken wat nog belangrijk is in je leven en wat er nog toe doet. Ik kon in ieder geval niet meer doorgaan zoals ik altijd deed. Dat was te oppervlakkig geworden. Ik was door het overlijden van mijn zus dieper in mezelf gekomen, dichter bij mijn hart. Een gebroken hart, ja, dat had ik en daardoor kon ik ervaren dat ik niet op de oude voet door kon gaan. Ik voelde dat ik dat wat ik ervoer, de SPIRIT en de SOUL ergens moest samenbrengen in mezelf om verder te kunnen in het leven. Ik wilde alleen nog maar bezield leven. En de SPIRIT en de SOUL samenbrengen geeft gelijk meer levensenergie in het lichaam waarbij je een samenwerking krijgt tussen lichaam, ziel en geest en daar is precies waar SOULSPIRIT voor staat. 

 

SOUL kun je dan zien als je levensloop op Aarde, je plekje in de wereld en de SPIRIT kun je dan zien je lijntje met het TOTALE ZELF, dat wie jij allemaal nog meer bent, PURE ZELF. Ik zie het dan ook als mijn missie om deze twee zowel bij mezelf als bij anderen samen te brengen. En dat niet alleen, ook om steeds meer bewust te worden door wie (SOUL of SPIRIT) ik me laat bewegen. Als ik iets doe vanuit mijn SOUL zonder in verbinding te zijn met SPIRIT, dan kun je je afvragen hoe ver de beweging werkelijk vanuit mijn hart komt. Waarschijnlijk helemaal niet! En in hoeverre wordt mijn SOUL nog geleid door patronen, overtuigingen, onverwerkte emoties, dus ook die heb ik dan aan te kijken. Dan pas kan de SOUL werkelijk doorkomen en samenwerken met SPIRIT. 

 

Als deze twee samenkomen, SOULSPIRIT, dan doe je werkelijk wat je komt doen op Aarde. Dan leef je volgens je hart. Hoe mooi is dat? En als jij volgens je hart leeft, blijft de levensstroom maar stromen omdat je vanuit de SPIRIT de energie blijft ontvangen. Daar is ineens ruimte voor in je lichaam! 

 

Alle activiteiten die ik vanuit SOULSPIRIT aanbied hebben als doel om jou als SOUL samen te laten komen met SPIRIT in het lichaam! Zowel de QHHT sessies, als de Magical Journey met Plantmedicijnen en het Quantum Healing Traject. 

 

reacties  0 reacties reageren

Dag lieve mama

Dag lieve mama
18-12-2023 12:58

Dag lieve mama,

 

Mijn lieve mama kon al heel lang niet meer! Ze was lichamelijk op! Elke keer als ik haar zag vond ik het confronterend om te zien hoe op haar lichaam al was. We hadden het er niet over, maar we wisten het wel. Haar wil was er ergens wel en eigenlijk ook al heel lang niet meer! Op wilskracht heeft ze het afgelopen jaar geleefd en op donderdag 7 december was het dan echt klaar. Ze gaf aan dat ze klaar was om over te gaan. Ze was het ziek zijn zat. Ze had last van haar longen & haar darmen maar kon niet dieper kijken in zichzelf naar de oorsprong. Dat was te confronterend denk ik. Ik kon mijn gevoel delen over hoe ik haar zou missen en dat ik het begreep van haar en zij deelde haar gevoel op haar manier met mij. Daar ben ik heel dankbaar voor. Het ging wel heel snel daarna maar gelukkig voor haar. Op het moment dat we haar favoriete muziek op zette liet ze los. De mensen die ze nog graag wilde zien waren om haar heen en daar was het juiste moment.

 

In mijn werk als QHHT practitioner kom ik heel vaak in sessies tegen dat mensen in andere levens komen te overlijden of dat mensen in sessies overleden dierbaren ontmoeten. Als ze zelf overlijden blijven ze hangen boven hun lichaam, zien ze zichzelf liggen met de dierbaren om het lichaam heen maar zijn ze al wel helemaal vrij van het aardse lichaam. Dit geeft meestal een enorm heerlijk gevoel. Mensen omschrijven dan vaak dat ze vrij zijn, geen pijn meer hebben, en blij zijn dat ze uit hun lichaam zijn. Dat geeft troost als je eigen moeder komt te overlijden. Ik weet zeker dat ze boven haar lichaam hing na haar overlijden en dat ze heeft gevoeld hoe fijn dat was. Dat ze ons zag zitten, staan om het bed, huilend en verdrietig. En het was ok!

 

 

Toen ik dagen daarna vroeg, waar ben je nou, kreeg ik niet de witte uitrust kamer te zien, die ik wel te zien kreeg bij mijn tweelingzus, die 22 jaar geleden overleden is. Ik kreeg mijn moeder te zien in een jurk, 10 jaar jonger, lachend en blij. Het gaat goed met mij zei ze en je hoeft je geen zorgen te maken. Dat is ook heel fijn om te weten. Zo nu en dan zoek ik even contact en is ze er heel snel. Het is fijn om te voelen dat ik wordt gedragen in de zielenwereld als ook op de aardse wereld, door lieve mensen om mij heen. 

 

Als ik aan mijn moeder denk, krijg ik een warm hart, want daar is ze nu! Ik kan contact met haar maken via mijn hart en de ziel die zij is, los van de rol als moeder, maar vrij van alles. Dit zegt niks over de rouw die ik ook voel. De pijn af en toe op mijn hart en de brok in mijn buik, maar rouwen hoort er bij. Ik voel het gemis, en tegelijkertijd is ze er meer dan eerst. Ik voel de leegte en tegelijkertijd ben ik vol van haar. Het is alles tegelijk. Nog dieper het leven in geduwt, in mijn lijf en in mezelf. Wat weer een prachtig cadeau van de rouwheid van het leven. Al is het ook klote natuurlijk en had ik haar nog liever langer om me heen gehad als mijn moeder maar het juiste moment is daar nooit en ergens altijd om afscheid te nemen. 7 December was gewoon de perfecte dag voor haar om te gaan!

 

Dag mama!

 

Bomen en hun magie! Stukje uit een QHHT sessie!

Bomen en hun magie! Stukje uit een QHHT sessie!
24-10-2023 04:55

Ik weet niet of jij dit herkent maar ik heb een favoriete boom waar ik zo af en toe even naar toe ga, gewoon om te staan, te kijken en te zijn! Als ik me down voel of verdrietig of blij en goed bij mezelf, ik ga er heen als ik voel dat ik even wil connecten en deze boom is voor mij makkelijk contact mee te maken. Dat is mijn ankerpunt ofzo. Herken je dat?

 

Zo had ik een prachtige sessie met een vrouw waarin het veld van de Berk constant terug kwam. Deze vrouw wilde heel graag weer verbinding voelen, de zin het van het leven, geliefd en rust. Ze wilde zo graag dichter bij zichzelf komen en dingen zien veranderen ipv dat het blijft zoals het blijft. 

 

Tijdens de sessie kwam ze op een mooie plek waar er gelijk van alles gebeurde in haar lichaam. Ze voelde ook het verlangen om zich zo goed te voelen in haar gewone leven, zoals ze zich nu voelde, terwijl ze op die plek was. Ook ik kon het gevoel, het veld, voelen. Het was magisch en sterk en krachtig! We kwamen er achter dat ze een berkentak was en uiteindelijk de heel Berk (ja, dat kan!) en dit gevoel voelde voor haar heerlijk. Mee bewegen op de wind, vrijheid van bewegen, dat ook als het onlogisch is toch mee gaat, dat het toch blijft leven als het ruimte heeft en nog veel meer kan groeien. Het gaf haar inzichten over haar lichaam en hoe ze voelde hoe zij mag bewegen in het leven. Ook al ervaart ze een beperking in haar benen dat de Berk haar wil laten zien dat ze toch kan meebewegen en groeien. Al haar celletjes in haar benen gingen aan en ze kon ook voelen hoe ze haar benen had gehaat en negatieve gedachten over had gehad terwijl de Berk haar wilde laten voelen dat het niet uitmaakt. Ze kan met haar lichaam gewoon meebewegen in het leven. 

 

Dit deed haar denken aan haar vorige huis toen en er een hoge Berk in de buurt stond en die zaadjes in haar tuin had gezaaid waardoor er een klein Berkje was gegroeid en deze heeft ze toendertijd ook meegenomen toen ze ging verhuizen. En deze Berk is enorm aan het groeien in haar huidige tuin. De Berk roept haar weer om bij hem te komen zitten en te connecten. Het veld is er, altijd al geweest en je hoeft alleen maar te verbinden. 

 

Tijdens de sessie kwam het veld van de Berk constant weer terug. Ze kreeg herinneringen van vroeger waarin ze constant geconnect was met de Berk en hoe ze deze boom eigenlijk altijd op zocht als ze dat wilde. Zo kreeg ze in de andere levens die voorbij kwamen ook constant een Berk te zien die dan op een pleintje stond, waar iets naars gebeurde wat zij moest zien en waar zij onderdeel van was. De Berk gaf haar het inzicht; alles gebeurd toen, zoals het moet gebeuren! Dat is de stroom van het leven! En hoe machteloos je je ook voelt, ook al heb je je tijd tegen of de cultuur, dat het altijd mogelijk is dat er een andere energie opstaat in jezelf! 

 

De Berk was eigenlijk de rode draad in haar sessie waarin ze dingen voorbij zag komen uit haar huidige leven en andere levens. De Berk liet haar zien dat hij er is voor haar en hoe prachtig dat je het dan zo duidelijk te zien krijgt. 

 

Ze hoeft alleen maar te connecten met de Berk in haar tuin en te voelen wat dit met haar doet en ze zal de stroming van het leven voelen, de energie die wil stromen door haar heen deze werkelijkheid in zodat er beweging komt waar het vast zit in haar leven. Het is zo simpel en toch zo magisch! 

 

Ik ga de boom waar ik me mee geconnect voel ook vaker opzoeken. Even tijd voor mezelf, voelen en rust bij het veld van deze boom. En misschien heb jij ook wel een boom waar jij je geconnect mee voelt. Het veld roept! 

 

 

 

 

reacties  0 reacties reageren
« vorige volgende »