De naam SOULSPIRIT

De naam SOULSPIRIT
04-09-2023 09:09

 


De naam SOULSPIRIT is ooit eens tot mij gekomen in een droom doordat mijn tweelingzus die toendertijd overleden was mij vertelde dat ik mijn bedrijfsnaam moest veranderen. Ik heette voorheen Kleur je leven, leef je passie! En toen ik die ochtend wakker werd, en mijn website wilde openen, lag mijn site plat. Het was het perfecte moment om mijn bedrijfsnaam te veranderen in SOULSPIRIT!

Op dat moment wist ik nog niet waarom dit de naam moest zijn, maar gaandeweg, toen mijn werk steeds meer ging verdiepen, mensen kwamen voor yoga, maar ook voor een-op-een consulten, later voor QHHT sessies en reizen met plantmedicijnen, kreeg ik steeds meer verwantschap van de naam en begreep ik ook waarom ik deze naam (naam heeft energie) mag dragen als bedrijfsnaam.

 

Als je kijkt naar het verschil tussen SOUL en SPIRIT of de uitleg van de naam SOULSPIRIT kun je het als volgt lezen, voelen en/of ervaren;

 

Universele Bewustzijn breekt zichzelf op in een kleinere versie van zichzelf en dat noem je SPIRIT en de SPIRIT individualiseert zichzelf en dat noem je de SOUL en SOUL leeft zichzelf uit, gaat de ervaring aan in een lichaam.

Anders omschreven; We hebben de oceaan en daar halen we een kop water uit wat we de SPIRIT noemen en we geven de kop water (kop is het lichaam) een kleur rood en de kleur rood is dan de SOUL. We personaliseren onszelf.

Meeste mensen denken dat ze de kop (het lichaam) zijn of de rode kleur, maar je bent en blijft de grote oceaan. Je bent nooit afgescheiden geweest van de grote oceaan.


In het werken met mensen, tijdens de sessies, ervaren mensen dat ze de druppel zijn uit de grote oceaan, ontmoeten ze de andere zielsdelen van zichzelf die uit het veld van Universeel Bewustzijn komen. En deze ontmoetingen maakt ook dat je je heler voelt, een deel van iets groters. En dat maakt krachtig en bekrachtigd!

Daarom zijn we op deze mooie reis om te ontdekken dat we nooit afgescheiden zijn geweest. En hoe meer mensen dit gaan ervaren en voelen in zichzelf hoe meer het veld van Universeel bewustzijn ervaren kan worden als EENHEID hier op aarde. Hoe prachtig is dat!

Hartegroet,
Lilian Huizingh

www.soulspirit.nl

reacties  0 reacties reageren

Ik had een droom........

Ik had een droom........
26-07-2023 06:15

Ik had een droom! Toen ik wakker werd schrok ik enorm van de impact er van op mij zelf en de betekenis misschien wel van deze droom!

 

Ik ben me er namelijk enorm van bewust dat er verschillende wezens zijn die bewust deze werkelijkheid over willen nemen 'no matter what' dat doet met het organische veld, het hart, het levensveld, de mensen die we zijn, de natuur en alles wat met oorsprong te maken heeft.

De intentie is werkelijk om al het leven uit ons te persen! Zoals stress en trauma kan doen met je lijf, je levenskracht! En nu snap je waarom mensen bewust in stress gehouden worden door media en waarom trauma in stand wordt gehouden in het wiel van karma!

 

Ik droomde van een wereld waarin ik samen met andere 'krijgers' (want zo voelde ik me ook werkelijk!) heel hard aan het werk was om telkens in alle cellen van deze werkelijkheid het leven te houden. De cellen sprongen telkens over naar een AI vorm, een vorm waarin het computersysteem het overnam en al het leven uit de cellen werd gepusht!

We zaten in een schip (soort ruimteschip) wat door space & time, door het universum, door dit luchtruim kon reizen. En telkens brachten we dus het leven terug in de cellen door met onze eigen levenskracht aanwezig te zijn. Wat ik hier heel duidelijk kon zien was dat het zo belangrijk was dat alle levende wezens, geconnect met het levensveld, het organische veld, het leven konden aanzetten bij de mensen die zich teveel hadden ingelaten met het AI veld.

We moesten ze telkens terughalen en vertellen hoe ze in de gaten moesten houden hoe de eigen cellen eruit zagen. Als een soort meter in jezelf die bijhoudt, er zit nu zoveel organisch veld in mij en dan kan ik nog zoveel AI toe staan voordat ik volledig door het AI veld wordt overgenomen.

 

In de droom was het heel hard werken! Bizar! En tegelijk ook zo logisch.

 

En de reden dat ik dit deel is omdat ik herinneringen heb, aan contact met wezens die mij waarschuwen voor de overname van deze realiteit. Deze wezens hebben het zelf meegemaakt en zitten gevangen in een levensloze wereld, waar ze er zelfs anders uitzien dan voorheen. Ze proberen via contact met ons, zowel ons te hoeden voor deze overname door AI en zichzelf te redden door via ons terug te komen in het levensveld. Het contact met deze wezens is dus een WIN-WIN situatie. Zij waarschuwen ook om vooral goed te voelen welke 'waarheden' gepredikt worden en te blijven voelen in jezelf of dit voor jou klopt.

 

Alles wat er nu steeds meer aan het gebeuren is, de volledige ontkenning van levensvelden, manlijk en vrouwlijk, het belang van deze twee, want dit brengt leven voort, het belang van Moeder Aarde, en om goed voor haar te zorgen, zoals zij voor ons zorgt. En let op, dat het een kopie is van de oorspronkelijke wereld, is misschien wel een ingevoegde werkelijkheid van de niet welwillende wezens die het juist hebben voorzien op deze werkelijkheid! Juist al het leven uit deze werkelijkheid willen duwen.

 

Wees je bewust waar jij je aandacht aan geeft. Wie dien jij? Voor wie sta jij? En heb jij het werkelijk onderzocht in jezelf? Wat weet jij zelf? Snap je het nog? Het lijkt heel ingewikkeld maar dat komt omdat alles in het NU eigenlijk gewoon bestaat met verschillende tijdlijnen waarin jij en ik dan bestaan zeg maar. Het is nu zo belangrijk om bij jezelf te blijven, zonder in angst te komen! Het is nu zo belangrijk om je te verbinden juist met Moeder Aarde en vader Zon, want daar zit onze drijvende kracht van samen. En tegelijkertijd is het allemaal in ons, om het ingewikkelder te maken, dus daar is de verandering zodat het buiten ons veranderd.

 

Hoe kunnen we het veld LEVEND houden, organisch, een levend kloppend hart? Het laten sromen van de natuurlijke stroom van waaruit wij kunnen scheppen. Want zonder deze stroom verliezen wij onze schepperskracht en dat maakt dat we gevangen komen te zitten in een wereld waar we onze ware natuur niet kunnen laten zijn. 

 

Just some words to consider!!! En je bewust te worden van wat NU is misschien!
Verbind jij je genoeg met de natuur buiten jezelf en je eigen natuur in jouzelf? 
Zit jij vaak achter de computer, in je telefoon, in een WIFI netwerk?
Zorg jij goed voor de natuur in jezelf en buiten jezelf?

Het gaat over balans en alles met mate zodat jij in je eigen natuur blijft bestaan. 

Prachtig toch! Een mooie uitdaging en helemaal in een wereld waarin iedereen constant roept dat ze het te druk hebben, maar is dat
werkelijk wel zo of zijn ze gewoon afgeleid?

 

 

 

 

reacties  0 reacties reageren

Is het Quantumveld in of buiten jou? En wat zijn dan de mogelijkheden?

23-07-2023 08:05
Is het Quantumveld in of buiten jou?
 
Zoals ik het zie is het Quantumveld is zowel binnen als buiten jou. Het is een energieveld dat alles doordringt en waaruit alles in het universum voortkomt. Op een dieper niveau is het ook verbonden met je innerlijke wijsheid, intuïtie en potentieel. Dus je kunt zeggen dat het Quantumveld zowel in jou als om je heen is. Het is een integraal onderdeel van het universum en heeft ook een diepe relatie met jouw bewustzijn. Dit betekent dat je een diepe verbinding hebt met het universum en het Quantumveld, mits je een verbinding hebt met jezelf. 
 
En wat zijn dan de mogelijkheden?
Het Quantumveld zit vol met potentieel en mogelijkheden en vormt de basis voor de werking van het hele universum. En vooral die laatste zin is natuurlijk super boeiend, want hoe kan dit Quantumveld dan voor jou gaan werken, als het Quantumveld ook in jou zit? Bijvoorbeeld een Quantum Jump maken!
Onder Quantum Jump is wat ik tijdens sessies zie wat mensen soms uit zichzelf doen of wat je kan sturen in een sessie waarbij mensen naar de tijdlijn gaan waar ze de beste versie van hunzelf zijn bijvoorbeeld en deze compleet inladen in al hun cellen in hun lichaam. Dit wordt ook daadwerkelijk gevoeld en ervaren. Zodat je cellen herinneren hoe deze versie te leven in dit NU moment. Want misschien bestaat er op dit moment wel een tijdlijn waar jij de beste versie van jezelf aan het leven bent, zonder trauma, overtuigingen, karma etc en waar jij dus volledig doorstroomt in het organisch veld. Hier liggen dus mogelijkheden voor ons. 
 
 
Wie is dan de grondlegger van Quantum Jumping?
 

Quantum Jumping is een concept dat is ontwikkeld door Burt Goldman, ook bekend als "The American Monk." Burt Goldman is een bekende persoonlijkheidsontwikkelingstrainer en een schrijver op het gebied van zelfhulp en bewustzijn. Hij heeft Quantum Jumping geïntroduceerd als een methode om toegang te krijgen tot verschillende versies van jezelf in parallelle universums en om zo persoonlijke groei en transformatie te bevorderen.

Het idee achter Quantum Jumping is dat er volgens de kwantumfysica meerdere mogelijke versies van onszelf bestaan in verschillende realiteiten of dimensies. Door te mediteren en te visualiseren, kun je proberen contact te maken met deze alternatieve versies van jezelf en hun wijsheid, vaardigheden en inzichten naar je huidige realiteit halen om je leven te verbeteren.

 

Zie hier de tekst die staat op zijn boek Quantum Jumping (in het engels)
The basic concept of Quantum Jumping is that you can become anyone you can imagine; endowed with any talent, any skill. Here you will learn about the infinity of universes. The scientific concept of a vast endless sea of bubbles, each bubble containing a great universe. The concept of infinity is that there are an unending, all encompassing mass of events and people in one of those universes. There’s a twin self, of yours, in one of those universes in every situation imaginable. There are twin selves of yours who are kings and queens, selves who are great artists and musicians; there are also selves who are homeless; there are selves that are involved in situations that are beyond your imagining. This is a basic quantum physics concept that many scientists accept; they do not however tell you how to reach these other selves, in those other universes. You cannot, they say, escape from your own bubble. But with the Quantum Jumping program we do exactly that as attested to by our hundred thousand plus participants in the program during the past two years. With a quantum jump you can reach that twin self and bring back to this reality the energy, or rhythm of that self.
One of the many ideas evolving from the concept of infinite ‘bubble’ universes is that of time. In infinity, everything that can be imagined is happening now. In the present reality there is no now as time is a flow always moving, the words you are reading are already in the past, look away from them and they exist only in your memory. But in an infinite universe, your twin selves exist in every occupation, with every talent and in every time. Picture the greater universe as an endless series of still photographs that become activated when they are observed. The still photographs encompass every moment of time and event imaginable from the birth of the universe to its demise in some unimaginable distant future.
Quantum Jumping is the most unique concept in a hundred years. Now you can be—whatever you can imagine yourself to be. All you need do is to quantum jump. This book will show you how. Google Burt Goldman and you will find a most remarkable man. His concept is fully explained at www.quantumjumping.com en/of check het youtube filmpje.

 

Wil jij deze zomervakantie elke week een tip van mij ontvangen hoe te verbinden met het Quantum Veld? Dan kun je mij een mail sturen via info@soulspirit.nl of klikken op JA, IK WIL en dan stuur ik je mijn eigen tips! 

 
 
reacties  0 reacties reageren
« vorige volgende »