Ik moest doodgaan om te genezen!

25-04-2023 14:47
“De tijd deed ook anders aan in dat rijk, en ik voelde alle ogenblikken tegelijkertijd. Ik was me bewust van alles wat zich aan me voordeed, verleden, heden, en toekomst, allemaal tegelijkertijd. Ik werd gewaar dat er zich iets afspeelde wat wel simultane levens leken. Met andere woorden: de tijd verliep niet lineair zoals we het hier ervaren. Het is alsof onze aardse geest dat wat om ons heen gebeurt in een bepaalde volgorde omzet; maar in wezen, als we ons niet uiten via ons lichaam, vindt alles gelijktijdig plaats, verleden, heden en toekomst. Zonder beperking van mijn lichaam nam ik echter alle tijd en ruimte in me op toen die zich aan me voordeden, allemaal tegelijk!
En toen werd ik overweldigd door het besef dat God geen wezen is, maar een staat van zijn! En dat ik mezelf verschuldigd ben om uitdrukking te geven aan mijn eigen unieke wezen! Proberen iets of iemand te zijn maakte me niet beter, het beroofde me juist van mijn ware Zelf! Ik weerhield anderen ervan mij te ervaren zoals ik ben en dat beroofde me van een authentieke interactie met hen. Door niet niet authentiek te zijn beroofde ik ook het universum van wie ik oorspronkelijk was en wat ik hier tot uitdrukking kwam brengen.
Ik zag dat ik een prachtig wezen van Het universum ben! Ik word onvoorwaardelijk liefgehad om geen andere reden dan dat ik eenvoudigweg besta. Het was de waarheid van mijn wezen. Ik keek naar een nieuw paradigma van het zelf en werd het kristalheldere licht van mijn eigen bewustzijn. Niets verstoorde de stroom, glorie en verbazingwekkende schoonheid van wat plaatsvind!
 
Inspiratie ‘ik moest doodgaan om te genezen’
 
 
 
 
 

 

reacties  0 reacties reageren

De beste versie van jezelf!

19-04-2023 13:47
Op dit moment ervaar ik in sessies dat mensen vooral naar tijdlijnen gaan waar ze de beste versie van zichzelf aan het inladen zijn. Waarom? Omdat dat kan!!!
Hoe bekrachtigend is het dat jij gaat ontdekken dat je kunt scheppen? Hoe krachtig is het dat jij kunt openen, dat wat er al in jou aanwezig is! De beste versie van jezelf omdat jij als TOTALE ZELF (of hoe jij dat ook noemt) al volledig aanwezig kunt zijn, als je daar voor kiest, voorbij de afleiding, om te gaan naar wie jij werkelijk BENT! En deze informatie tot je te nemen, je toe te eigenen, omdat dat kan. Hoe fijn is dat? Je met je hele ZIJN inbrengen in deze realiteit en werkelijk gaan staan!
Wat houdt jou nog tegen om in je volledige kracht te gaan staan? Wat staat er nog in de weg? Waar stroomt het niet in jou? Het Quantum Veld is geniaal, krachtig en volledig.
En als er alleen maar NU is, is de rest dus afleiding. Ook de vorige levens, de toekomstige levens, want het is alleen maar NU! En waar wordt jij van jezelf weggeleid, geloof jij in een verhaal die misschien wel helemaal niet heeft plaatsgevonden, maar je wel wordt voorgeschoteld. Dit is zo boeiend! Onze mogelijkheden worden groter maar waren er al en nu mag je gaan ontdekken hoe het werkt en kijken wat er allemaal kan in het veld van mogelijkheden. Gaan onderscheiden wat waar is en wat niet, maar je mag het zelf gaan ervaren en niet omdat ik dat zeg of iemand anders, maar omdat jij je onderscheidingsvermogen mag gaan inzetten. Dat is pas krachtig! Je eigen wijsheid volgen en gaan onderzoeken! ZELF!
 
 
reacties  0 reacties reageren

Wat als alle spiritualiteit, aardse concepten, ons juist weghouden van ......!

02-04-2023 09:54
"Wat als alle spiritualiteit, aardse concepten, ons juist weghouden van iets heel krachtigs in onszelf? En dat alles zich juist opent in jou als je gaat kijken naar de informatie die zit in het ervaren van een gevoel wat zich openbaart in het relateren met alles om je heen? Zonder daar een vorm aan te geven, zonder daar een naam aan te geven maar juist het veld zijn werk laten doen? Het bewustzijn wat zich in ons wil bewegen deze werkelijkheid in en daardoor ook steeds dieper in onszelf aan het verdiepen gaat waardoor jij aankomt in dit NU moment! Eigenlijk is het alles heel leeg houden van aannames, benamingen, willen verklaren, maar gewoon varen op de golf van energie/bewustzijn die dan ruimte krijgt om te bewegen!"
 
Dit is iets wat ik steeds dieper weet, ervaar en waar ik diepe dankbaarheid bij voel. Alles opent in mezelf door juist precies te laten wat ik altijd heb gedaan. Los, alles los en dan .............En als dit veld vanuit alles zich dan opent, is alles nog veel krachtiger als de ander waar ik dan mee relateer dit ook weet/waarneemt en ziet! Alsof er iets wordt herinnert alle kanten op, maar dan x 10 of misschien wel x 100!
 
 
 
 
 
 

 

reacties  0 reacties reageren