De naam SOULSPIRIT

De naam SOULSPIRIT
04-09-2023 09:09

 


De naam SOULSPIRIT is ooit eens tot mij gekomen in een droom doordat mijn tweelingzus die toendertijd overleden was mij vertelde dat ik mijn bedrijfsnaam moest veranderen. Ik heette voorheen Kleur je leven, leef je passie! En toen ik die ochtend wakker werd, en mijn website wilde openen, lag mijn site plat. Het was het perfecte moment om mijn bedrijfsnaam te veranderen in SOULSPIRIT!

Op dat moment wist ik nog niet waarom dit de naam moest zijn, maar gaandeweg, toen mijn werk steeds meer ging verdiepen, mensen kwamen voor yoga, maar ook voor een-op-een consulten, later voor QHHT sessies en reizen met plantmedicijnen, kreeg ik steeds meer verwantschap van de naam en begreep ik ook waarom ik deze naam (naam heeft energie) mag dragen als bedrijfsnaam.

 

Als je kijkt naar het verschil tussen SOUL en SPIRIT of de uitleg van de naam SOULSPIRIT kun je het als volgt lezen, voelen en/of ervaren;

 

Universele Bewustzijn breekt zichzelf op in een kleinere versie van zichzelf en dat noem je SPIRIT en de SPIRIT individualiseert zichzelf en dat noem je de SOUL en SOUL leeft zichzelf uit, gaat de ervaring aan in een lichaam.

Anders omschreven; We hebben de oceaan en daar halen we een kop water uit wat we de SPIRIT noemen en we geven de kop water (kop is het lichaam) een kleur rood en de kleur rood is dan de SOUL. We personaliseren onszelf.

Meeste mensen denken dat ze de kop (het lichaam) zijn of de rode kleur, maar je bent en blijft de grote oceaan. Je bent nooit afgescheiden geweest van de grote oceaan.


In het werken met mensen, tijdens de sessies, ervaren mensen dat ze de druppel zijn uit de grote oceaan, ontmoeten ze de andere zielsdelen van zichzelf die uit het veld van Universeel Bewustzijn komen. En deze ontmoetingen maakt ook dat je je heler voelt, een deel van iets groters. En dat maakt krachtig en bekrachtigd!

Daarom zijn we op deze mooie reis om te ontdekken dat we nooit afgescheiden zijn geweest. En hoe meer mensen dit gaan ervaren en voelen in zichzelf hoe meer het veld van Universeel bewustzijn ervaren kan worden als EENHEID hier op aarde. Hoe prachtig is dat!

Hartegroet,
Lilian Huizingh

www.soulspirit.nl

reacties  0 reacties reageren