Wat is het verschil tussen QHHT en QM hypnose? En wat is Totale Zelf?https://you

25-06-2024 14:11

Hier een super mooi interview van Compleetdenkers met Priscilla Tielman. Ze legt hier heel duidelijk uit wat het verschil is tussen QHHT en QM hypnose en wat het Totale Zelf is. 

 

reacties  0 reacties reageren

Contant met haar Zielengroep & een heling in de Healing Chamber

Contant met haar Zielengroep & een heling in de Healing Chamber
24-06-2024 05:34

 

Het is inmiddels 3 dagen geleden dat ik een QHHT sessie bij Lilian heb gedaan.

Door een ontmoeting bij de sauna in januari had ik al meteen een klik met Lilian. Ik toonde al interesse in hypnose en had de boek van Dolores Canon gelezen totdat Lilian daar een opmerking over maakte. Deze ontmoeting was voorbestemd. Tijdens een ademreis in maart ontstond er vragen rondom het gevoel van altijd alleen zijn. Dit gaf voor mij de doorslag om contact met Lilian op te nemen voor een hypnose sessie. Ik wilde nu eindelijk antwoorden.

 

En antwoorden heb ik gekregen. De sessie resulteerde in een reis naar het hiernamaals waar geliefden mij op stonden te wachten. Na hereniging met geliefden en met mijn zielengroep, kreeg ik nog een heling in een healing chamber. Ik werd als het ware energetisch schoongemaakt. Wat een bijzondere ervaring was dat. Toen werd ik weer teruggestuurd en nam ik weer bezit van mijn lichaam.

 

Daarna werd er met mijn totale zelf gechanneld en ik kreeg antwoord op alle vragen die ik van tevoren had opgeschreven.

 

Nu 3 dagen later voel ik mij totaal anders. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk in mijzelf ben thuisgekomen. Ik voel mij rustig van binnen en ik sta volledig in mijn kracht.

 

Tijdens de sessie voelde ik mij volledig veilig en geborgen door Lilian. Zij voelde voor mij als een reddingsboei waar ik mij aan kon vastklampen als het nodig was. Haar fijne uitstraling, deskundigheid en liefdevolle aandacht voor mij en mijn verhaal, heeft mij geholpen mijzelf volledig over te geven aan de sessie. Ik wil iedereen aanraden die met zichzelf in de knoop zit en graag antwoorden zoekt, zo een sessie bij Lilian te boeken. Het is de mooiste cadeau dat jij jezelf kan geven.

 

 

reacties  0 reacties reageren
« vorige volgende »