Missie van SOULSPIRIT

Missie van SOULSPIRIT
18-01-2024 11:22

Soulspirit is ooit ontstaan nadat ik wist dat ik een hele andere weg in moest slaan. Ik zat nog in heb bedrijfsleven maar voelde al heel lang dat er meer was en wilde dit ergens samen brengen. Ik had sinds het overlijden van mijn tweelingzus contact met een andere wereld gekregen en die zou je SPIRIT kunnen noemen, terwijl ik als Lilian/loopbaancoach meer contact kreeg met mijn SOUL. Waarom was ik eigenlijk op de Aarde? Deed ik wel wat ik moest doen? JA, dat soort vragen krijg je op het moment dat er iemand dichtbij overlijd. Je gaat ineens echt stilstaan en kijken wat nog belangrijk is in je leven en wat er nog toe doet. Ik kon in ieder geval niet meer doorgaan zoals ik altijd deed. Dat was te oppervlakkig geworden. Ik was door het overlijden van mijn zus dieper in mezelf gekomen, dichter bij mijn hart. Een gebroken hart, ja, dat had ik en daardoor kon ik ervaren dat ik niet op de oude voet door kon gaan. Ik voelde dat ik dat wat ik ervoer, de SPIRIT en de SOUL ergens moest samenbrengen in mezelf om verder te kunnen in het leven. Ik wilde alleen nog maar bezield leven. En de SPIRIT en de SOUL samenbrengen geeft gelijk meer levensenergie in het lichaam waarbij je een samenwerking krijgt tussen lichaam, ziel en geest en daar is precies waar SOULSPIRIT voor staat. 

 

SOUL kun je dan zien als je levensloop op Aarde, je plekje in de wereld en de SPIRIT kun je dan zien je lijntje met het TOTALE ZELF, dat wie jij allemaal nog meer bent, PURE ZELF. Ik zie het dan ook als mijn missie om deze twee zowel bij mezelf als bij anderen samen te brengen. En dat niet alleen, ook om steeds meer bewust te worden door wie (SOUL of SPIRIT) ik me laat bewegen. Als ik iets doe vanuit mijn SOUL zonder in verbinding te zijn met SPIRIT, dan kun je je afvragen hoe ver de beweging werkelijk vanuit mijn hart komt. Waarschijnlijk helemaal niet! En in hoeverre wordt mijn SOUL nog geleid door patronen, overtuigingen, onverwerkte emoties, dus ook die heb ik dan aan te kijken. Dan pas kan de SOUL werkelijk doorkomen en samenwerken met SPIRIT. 

 

Als deze twee samenkomen, SOULSPIRIT, dan doe je werkelijk wat je komt doen op Aarde. Dan leef je volgens je hart. Hoe mooi is dat? En als jij volgens je hart leeft, blijft de levensstroom maar stromen omdat je vanuit de SPIRIT de energie blijft ontvangen. Daar is ineens ruimte voor in je lichaam! 

 

Alle activiteiten die ik vanuit SOULSPIRIT aanbied hebben als doel om jou als SOUL samen te laten komen met SPIRIT in het lichaam! Zowel de QHHT sessies, als de Magical Journey met Plantmedicijnen en het Quantum Healing Traject. 

 

reacties  0 reacties reageren