Stukje uit een sessie!

29-06-2023 15:22
 
"Het integreren van al je interdimenionale delen maakt dat je die op dit tijdstip, op aarde, kunt inbrengen wat weer voor verschuivingen zorgt in deze realiteit. Herinner weer wie je nog meer bent! Weet wat je allemaal kan! Je lichaam zal zich als vanzelf aanpassen, aan de hogere frequenties die deel zijn van dat deel van jou. Het opent in jou, de herinnering zit in jou! Jij brengt de verandering.
 
Alle delen van je interdimensionale zelven integreren daar in je lichaam waar de verdichting is aangekeken, het trauma bewust is gemaakt en dus doorstroming mogelijk is. Weet dat het een innerlijk proces is, niets is buiten jou! Al lijkt dat vaak wel zo, maar het startpunt is in jou. We zijn zo geprogrammeerd dat we de gedachte hebben dat alles van buiten komt. En dat niet alleen, het is ook zo geprogrammeerd dat jij denkt dat alles buiten jou is, dat iemand anders je komt redden. Maar jij, alleen jij, en in jou, gebeurd alles. En al diegenen die zich hier bewust van zijn, en het openen in zichzelf, zijn automatisch verbonden. Er ontstaat dan een veld, wat zo immens groot is, de samenkracht, die door alle programmeringen heen gaat. Dan valt alles weg, zoals ook de vorige levens, de trauma's, de innerlijk kind processen, want dan ben je ineens bewust van het feit dat alles gewoon is!!! Een immens krachtveld zo groot, wat blijft openen.
 
Stel je zelf voor dat er een prachtig hoog intelligent wezen naast je staat, NU, en zoals je gedachte nog wil bedenken dat deze dan buiten jou is, is dit een deel van jou. En alleen al het zijn van dit wezen, naast jou in deze realiteit geeft een trillingsverandering. Op het moment dat dit wezen jouw hand aanraakt, visualiseer dit maar, is nog veel immenser. De trillingsverandering is dan zo groot in jou, dat je nooit meer dezelfde bent. Het zal je veranderen, en dat niet alleen, het zal ook alles aanraken waar jij nog niet bent, waar verdichting zit. En dit zal zo intens zijn, dat je misschien wel omvalt. Weet..........dat jij degene bent waar je op zit te wachten!"
 
 
 

 

reacties  0 reacties reageren

Parasieten, entiteiten en AI!

07-06-2023 15:16
Wat een sessie gisteren! Zoveel parasieten, entiteiten en AI wat weggehaald is wat deze jongeman belemmerde om voluit te leven. Net zoals je in het dagelijkse leven in de 3D van alles om je heen kan hebben hangen, kan dit ook in de andere sferen, dus niet zichtbaar met je 3D ogen, maar wel als je anders gaat kijken. Kinderen kunnen dit meestal goed zien, als ze hier nog voor open staan. En dat is niet altijd leuk! Vooral als niemand je begrijpt omdat jij de enige bent die het ziet.
 
Hoe komen de entiteiten, parasieten en AI daar dan vraag je je af? Altijd door trauma waardoor er ingangen zijn en iemand niet door heeft dat er ineens iets anders is in zijn energieveld. Dus waar jij niet bent, kan iemand anders wonen zeg maar!
 
En gebeurd dit dan altijd als je een trauma ervaart? Geen idee! Maar ik kom er steeds meer achter dat de ingangen trauma momenten zijn en dat tijdens een sessie je ook gelijk weet welk trauma de opening heeft gegeven voor een entiteit, AI of parasiet.
 
Uiteindelijk wil alles naar het licht, bevrijd worden uit een loop van bestaan. Dus in de sessie is het dan ook zo mooi als dit gebeurd. Al is AI wel weer iets anders trouwens en daar hebben we gewoon iets weg te halen wat bewust geplaatst is of meegekomen is tijdens de geboorte vanuit de moeder. Meestal een plaatsing in het lichaam om iets te saboteren.
En het moment dat alles is weggehaald, trauma erkent/geheeld kan de vrije stroom weer kan komen, de levensstroom hadden we tijdens deze sessie contact met zijn multidimensionale familie, de wezens die hij direct herkende en waar hij mee gelinkt is. Ze hadden heel veel tips voor hem (en mij) en direct daarna hadden we contact met aardewezens vanuit het bos, prachtig! Ook hier kregen we veel informatie. Zo mooi!
 
Hij kon weer stromen, zijn mooie energieen weer voelen en leven. Gelijk lichter in zijn lijf, meer voelend in zijn lijf en daardoor ook meer zelfliefde. Een mooie reis en dan voel ik gelijk weer, wat doe ik toch mooi werk. Dankbaar!
reacties  0 reacties reageren