Ik had een droom........

Ik had een droom........
26-07-2023 06:15

Ik had een droom! Toen ik wakker werd schrok ik enorm van de impact er van op mij zelf en de betekenis misschien wel van deze droom!

 

Ik ben me er namelijk enorm van bewust dat er verschillende wezens zijn die bewust deze werkelijkheid over willen nemen 'no matter what' dat doet met het organische veld, het hart, het levensveld, de mensen die we zijn, de natuur en alles wat met oorsprong te maken heeft.

De intentie is werkelijk om al het leven uit ons te persen! Zoals stress en trauma kan doen met je lijf, je levenskracht! En nu snap je waarom mensen bewust in stress gehouden worden door media en waarom trauma in stand wordt gehouden in het wiel van karma!

 

Ik droomde van een wereld waarin ik samen met andere 'krijgers' (want zo voelde ik me ook werkelijk!) heel hard aan het werk was om telkens in alle cellen van deze werkelijkheid het leven te houden. De cellen sprongen telkens over naar een AI vorm, een vorm waarin het computersysteem het overnam en al het leven uit de cellen werd gepusht!

We zaten in een schip (soort ruimteschip) wat door space & time, door het universum, door dit luchtruim kon reizen. En telkens brachten we dus het leven terug in de cellen door met onze eigen levenskracht aanwezig te zijn. Wat ik hier heel duidelijk kon zien was dat het zo belangrijk was dat alle levende wezens, geconnect met het levensveld, het organische veld, het leven konden aanzetten bij de mensen die zich teveel hadden ingelaten met het AI veld.

We moesten ze telkens terughalen en vertellen hoe ze in de gaten moesten houden hoe de eigen cellen eruit zagen. Als een soort meter in jezelf die bijhoudt, er zit nu zoveel organisch veld in mij en dan kan ik nog zoveel AI toe staan voordat ik volledig door het AI veld wordt overgenomen.

 

In de droom was het heel hard werken! Bizar! En tegelijk ook zo logisch.

 

En de reden dat ik dit deel is omdat ik herinneringen heb, aan contact met wezens die mij waarschuwen voor de overname van deze realiteit. Deze wezens hebben het zelf meegemaakt en zitten gevangen in een levensloze wereld, waar ze er zelfs anders uitzien dan voorheen. Ze proberen via contact met ons, zowel ons te hoeden voor deze overname door AI en zichzelf te redden door via ons terug te komen in het levensveld. Het contact met deze wezens is dus een WIN-WIN situatie. Zij waarschuwen ook om vooral goed te voelen welke 'waarheden' gepredikt worden en te blijven voelen in jezelf of dit voor jou klopt.

 

Alles wat er nu steeds meer aan het gebeuren is, de volledige ontkenning van levensvelden, manlijk en vrouwlijk, het belang van deze twee, want dit brengt leven voort, het belang van Moeder Aarde, en om goed voor haar te zorgen, zoals zij voor ons zorgt. En let op, dat het een kopie is van de oorspronkelijke wereld, is misschien wel een ingevoegde werkelijkheid van de niet welwillende wezens die het juist hebben voorzien op deze werkelijkheid! Juist al het leven uit deze werkelijkheid willen duwen.

 

Wees je bewust waar jij je aandacht aan geeft. Wie dien jij? Voor wie sta jij? En heb jij het werkelijk onderzocht in jezelf? Wat weet jij zelf? Snap je het nog? Het lijkt heel ingewikkeld maar dat komt omdat alles in het NU eigenlijk gewoon bestaat met verschillende tijdlijnen waarin jij en ik dan bestaan zeg maar. Het is nu zo belangrijk om bij jezelf te blijven, zonder in angst te komen! Het is nu zo belangrijk om je te verbinden juist met Moeder Aarde en vader Zon, want daar zit onze drijvende kracht van samen. En tegelijkertijd is het allemaal in ons, om het ingewikkelder te maken, dus daar is de verandering zodat het buiten ons veranderd.

 

Hoe kunnen we het veld LEVEND houden, organisch, een levend kloppend hart? Het laten sromen van de natuurlijke stroom van waaruit wij kunnen scheppen. Want zonder deze stroom verliezen wij onze schepperskracht en dat maakt dat we gevangen komen te zitten in een wereld waar we onze ware natuur niet kunnen laten zijn. 

 

Just some words to consider!!! En je bewust te worden van wat NU is misschien!
Verbind jij je genoeg met de natuur buiten jezelf en je eigen natuur in jouzelf? 
Zit jij vaak achter de computer, in je telefoon, in een WIFI netwerk?
Zorg jij goed voor de natuur in jezelf en buiten jezelf?

Het gaat over balans en alles met mate zodat jij in je eigen natuur blijft bestaan. 

Prachtig toch! Een mooie uitdaging en helemaal in een wereld waarin iedereen constant roept dat ze het te druk hebben, maar is dat
werkelijk wel zo of zijn ze gewoon afgeleid?

 

 

 

 

reacties  0 reacties reageren

Is het Quantumveld in of buiten jou? En wat zijn dan de mogelijkheden?

23-07-2023 08:05
Is het Quantumveld in of buiten jou?
 
Zoals ik het zie is het Quantumveld is zowel binnen als buiten jou. Het is een energieveld dat alles doordringt en waaruit alles in het universum voortkomt. Op een dieper niveau is het ook verbonden met je innerlijke wijsheid, intuïtie en potentieel. Dus je kunt zeggen dat het Quantumveld zowel in jou als om je heen is. Het is een integraal onderdeel van het universum en heeft ook een diepe relatie met jouw bewustzijn. Dit betekent dat je een diepe verbinding hebt met het universum en het Quantumveld, mits je een verbinding hebt met jezelf. 
 
En wat zijn dan de mogelijkheden?
Het Quantumveld zit vol met potentieel en mogelijkheden en vormt de basis voor de werking van het hele universum. En vooral die laatste zin is natuurlijk super boeiend, want hoe kan dit Quantumveld dan voor jou gaan werken, als het Quantumveld ook in jou zit? Bijvoorbeeld een Quantum Jump maken!
Onder Quantum Jump is wat ik tijdens sessies zie wat mensen soms uit zichzelf doen of wat je kan sturen in een sessie waarbij mensen naar de tijdlijn gaan waar ze de beste versie van hunzelf zijn bijvoorbeeld en deze compleet inladen in al hun cellen in hun lichaam. Dit wordt ook daadwerkelijk gevoeld en ervaren. Zodat je cellen herinneren hoe deze versie te leven in dit NU moment. Want misschien bestaat er op dit moment wel een tijdlijn waar jij de beste versie van jezelf aan het leven bent, zonder trauma, overtuigingen, karma etc en waar jij dus volledig doorstroomt in het organisch veld. Hier liggen dus mogelijkheden voor ons. 
 
 
Wie is dan de grondlegger van Quantum Jumping?
 

Quantum Jumping is een concept dat is ontwikkeld door Burt Goldman, ook bekend als "The American Monk." Burt Goldman is een bekende persoonlijkheidsontwikkelingstrainer en een schrijver op het gebied van zelfhulp en bewustzijn. Hij heeft Quantum Jumping geïntroduceerd als een methode om toegang te krijgen tot verschillende versies van jezelf in parallelle universums en om zo persoonlijke groei en transformatie te bevorderen.

Het idee achter Quantum Jumping is dat er volgens de kwantumfysica meerdere mogelijke versies van onszelf bestaan in verschillende realiteiten of dimensies. Door te mediteren en te visualiseren, kun je proberen contact te maken met deze alternatieve versies van jezelf en hun wijsheid, vaardigheden en inzichten naar je huidige realiteit halen om je leven te verbeteren.

 

Zie hier de tekst die staat op zijn boek Quantum Jumping (in het engels)
The basic concept of Quantum Jumping is that you can become anyone you can imagine; endowed with any talent, any skill. Here you will learn about the infinity of universes. The scientific concept of a vast endless sea of bubbles, each bubble containing a great universe. The concept of infinity is that there are an unending, all encompassing mass of events and people in one of those universes. There’s a twin self, of yours, in one of those universes in every situation imaginable. There are twin selves of yours who are kings and queens, selves who are great artists and musicians; there are also selves who are homeless; there are selves that are involved in situations that are beyond your imagining. This is a basic quantum physics concept that many scientists accept; they do not however tell you how to reach these other selves, in those other universes. You cannot, they say, escape from your own bubble. But with the Quantum Jumping program we do exactly that as attested to by our hundred thousand plus participants in the program during the past two years. With a quantum jump you can reach that twin self and bring back to this reality the energy, or rhythm of that self.
One of the many ideas evolving from the concept of infinite ‘bubble’ universes is that of time. In infinity, everything that can be imagined is happening now. In the present reality there is no now as time is a flow always moving, the words you are reading are already in the past, look away from them and they exist only in your memory. But in an infinite universe, your twin selves exist in every occupation, with every talent and in every time. Picture the greater universe as an endless series of still photographs that become activated when they are observed. The still photographs encompass every moment of time and event imaginable from the birth of the universe to its demise in some unimaginable distant future.
Quantum Jumping is the most unique concept in a hundred years. Now you can be—whatever you can imagine yourself to be. All you need do is to quantum jump. This book will show you how. Google Burt Goldman and you will find a most remarkable man. His concept is fully explained at www.quantumjumping.com en/of check het youtube filmpje.

 

Wil jij deze zomervakantie elke week een tip van mij ontvangen hoe te verbinden met het Quantum Veld? Dan kun je mij een mail sturen via info@soulspirit.nl of klikken op JA, IK WIL en dan stuur ik je mijn eigen tips! 

 
 
reacties  0 reacties reageren

Wat weer een mooie sessie!

22-07-2023 17:45
Wat weer een mooie sessie!
En wat zo bijzonder was, was dat deze cliënt terecht kwam in haar bibliotheek van ervaringen van haar wezen, parallelle levens, andere delen van haar zelf, en via de boeken (die elk stonden voor een tijdlijn) alle vragen kon stellen over dat leven en het waarom en de betekenis!
We konden dus op deze plek heel veel informatie in een keer ophalen die de verbinding aangaf van al haar ervaringen en dus gelijk een overzicht van haar overtuigingen, loops, en gelijk hoe ze hier uit kon stappen! Prachtig!
 
 
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
 
reacties  0 reacties reageren

De shift in menselijk bewustzijn!

18-07-2023 14:19
De shift in menselijk bewustzijn!
Werelden samen brengen in onsZelf!
Wat ik ervaar in mijn dagelijkse leven (en jij waarschijnlijk ook) als in de sessies die ik faciliteer is dat er een ‘shift’ bezig is in het menselijk bewustzijn! Vooral voor de mensen die lang ‘slapende’ zijn geweest en nu ineens bewust zijn van andere realiteiten en/of hier mee te maken krijgen tijdens de sessie kan dit enorm intens zijn. Contact met een ander aspect van jezelf, jij als multi dimensionaal wezen waarin bewustzijn aanwezig is die ver voorbij gaat aan wat hier in de aardse realiteit via het fysieke lijf geleefd wordt en dan ingeladen/geopend wordt om in deze realiteit te laten stromen.
 
Daarnaast zijn er ook mensen die al hun hele leven weten en/of voelen of ervaringen hebben gehad die multi dimensionaal waren maar hier niet openlijk over spraken of het niet naar de voorgrond zetten. Maar wat nou als het werkelijk hier ZIJN alles te maken heeft met het koppelen van jouw persoonlijkheid (aspect van jou in dit leven)  met juist al dat wat je nog meer bent (al die andere aspecten), het multi dimensionale wezen vanuit de sterren? Dat je dit juist hebt samen te brengen? 
 
Ook mensen die steeds dieper uit de 3D programmering los komen en voelen en ervaren dat er complete verantwoordelijkheid genomen mag worden voor het bestaan hier op aarde en wat er via het fysieke lijf werkelijk geleefd wil worden, voorbij aan het persoonlijke, omdat er gevoeld wordt dat je zoveel meer bent dan dat alleen! En dat dit ook betekent volledige verantwoordelijkheid of eigenaarschap te nemen voor alles wat er in dit leven is blijven liggen aan trauma (of andere levens). Alle verdichting aangekeken zodat ook werkelijk het hele lichaam mee kan doen in het manifesteren waarvoor je hier werkelijk gekomen bent! Het leven van jou hele Zijn in dit NU moment! Zolang trauma in het donker blijft zijn er plekken waar jij niet bent en waar jij reageert in het veld vanuit pijn en nodig je constant verdichting uit! En dat niet alleen, je kunt niet meer onderscheiden welke realiteit jij werkelijk ruimte geeft en energie zodat je iets manifest maakt wat niet 100% organisch of kloppend is wat past met wat jij eigenlijk manifest wilde maken voordat je naar de aarde kwam. Misschien wel iemand anders zijn realiteit die niet van jou is!
Elke laag wil gezien, ervaren en erkent zodat je bandbreedte open kan, je zenuwstelsel het aan kan om hier helemaal te zijn.
Kinderen hebben vaak niet zoveel nodig om dit allemaal te openen, leven omdat hun programmering van 3D niet zo intens/hardnekkig is.
Als je steeds bewuster wordt van ook de donkere agenda’s, de Mindcontrol, corruptie etc zonder hierin slachtoffer te zijn maar juist je onderscheidingsvermogen nog meer aan te zetten kun je je bewustzijn (wat in bandbreedte steeds meer open gaat omdat je verantwoordelijkheid neemt voor wie je bent) kunt je jezelf in het veld zetten als mede schepper van deze realiteit! Je overstijgt het donker en het licht, je ziet het, ervaart het in je zelf en buiten je zelf, het is onderdeel van alles. En dan heel goed onderscheiden welke werkelijkheid jij aan mee gaat werken! Is het werkelijk die van jou of van een ander? Wat voel jij? Wat is in jou? Wie ben jij? Wie staan er achter jou, van de sterren? Wat kom jij brengen?
Je bent uniek weet je dat? En hoe meer jij weet wie jij bent, hoe vrijer jij leeft in de matrix, hahaha! Omdat je je kosmische oorsprong volledig omarmt en deze via je persoonlijkheid hier op aarde leeft! En weet je wie jou draagt hierin? MOEDER AARDE en alle prachtige wezens die hier al zijn!!!
 
 
 
reacties  0 reacties reageren

Zomaar een stukje uit een sessie!

13-07-2023 15:18
Zomaar een stukje uit een sessie vandaag;
'.....ik zit in een sporthal vol met kinderen! Allemaal kinderen die aan het sporten zijn en bewegen. Ze lachen, hebben veel energie en zijn blij.
En kun je ook eens kijken naar je voeten?
Ja......huh.....ik heb geen voeten! Ik voel me als een soort energie wat 8-vormpjes aan het maken is.
Ok....dus je voelt je als energie en maakt 8-vormpjes?
Ja!
Zijn er meer zoals jij?
Ja, heel veel! En alle energieen maken dezelfde 8-vorm.
Waarom maken jullie deze beweging? En wat doen jullie daar?
We zijn daar omdat we met de 8-vormpjes die we maken in de lucht, de kinderen blij maken! Het zijn weeskinderen. Ze hebben geen ouders meer en dat maakt ze verdrietig. En om te zorgen dat ze zich positief voelen, energie om te bewegen, lachen.....zijn wij hier. (De oma van client was toevallig ook een wees)
En waar komen jullie vandaan?
We komen rechtstreeks vanuit Bron!
Toen ging de energie helemaal door client haar lichaam waardoor ze weer kon voelen hoe het is om je positief te voelen, vol energie om te bewegen, te lachen.........ze was het vergeten!
 

 

reacties  0 reacties reageren