Testimonials

42 berichten, 5 pagina's 
11-10-2022
Geplaatst door: Mirjam Kappelhof

Sessie 4-10-2022

Ik ben 65 jaar en vond t zeer spannend om de sessie aan te gaan bij Lilian aangezien ik al zoveel had gedaan om goed met mezelf om te gaan. Maar t moment dat ik bij Lilian was voelde ik dat t goed was. Ze straalt rust, gemak en overtuiging uit en dat zorgde ervoor dat ik me aan haar kon overgeven waardoor de sessie voor mij n zeer waardevolle ervaring werd.

10-10-2022
Geplaatst door: Mirjam

Hypnose sessie

Op mijn verjaardag heb ik een sessie gedaan bij Lilian, dit was een mooi cadeautje aan mijzelf!
Ik voelde mij veilig en had alle vertrouwen in Lilian. Een mooi warm mens die mij inzichten heeft gegeven en een mooie bijzondere ervaring! Dankjewel!

22-09-2022
Geplaatst door: Carla

QHHT sessie

Dank je wel mooie ziel voor het cadeau. Ik was deze afgelopen weken nog wat half in het quantum veld. Bedankt voor de rust en mooie energie!

Ik heb zin in de nieuwe stap die ik ga zetten en het heeft mij meer bewuster gemaakt; vrouwenlijn, gidsen enz. Bedankt!

10-09-2022
Geplaatst door: AB de Vries

QHHT sessie

Een hele bijzondere ervaring met lilian. Een hele lieve, warme, toegankelijke vrouw/gids die je met haar warme stem begeleid naar hetgeen voor jou op dat moment nodig is. Mijn brein probeerde mij meerdere malen te "saboteren" maar door de begeleiding van lilian contact gekregen met mijn overleden moeder, overleden vriend en mijn gids/hogere zelf...alle intenties etc uit de intake kwamen voorbij en ben haar heel dankbaar voor deze bijzondere Hypnose, healing sessie🙏

05-09-2022
Geplaatst door: Esther

Even gekeken naar mijn administratie maar mijn praktijk is echt gaan stromen na mijn hypnose sessie. Alles begint maanden later op zijn plek te vallen. Echt bijzonder!

21-07-2022
Geplaatst door: Gea

QHHT sessie

Nieuwsgierig geworden naar QHHT door de mooie en bijzondere verhalen van mijn dochter en van mijn vriendin.
Ik ben er zonder verwachtingen in gegaan en heb het laten gebeuren.
Door de sessie werd ik goed begeleid. Ik voelde me op mijn gemak bij Lilian. De sessie heeft me veel gebracht. Ineens werd duidelijk dat ik niet terug hoefde naar eerder in mijn leven maar ik ging juist in de tijd vooruit. Dit heeft mij rust en vertrouwen gegeven. Er is iets in mij aangewakkerd en veranderd tot op heden.

09-07-2022
Geplaatst door: Marijke Harsevoort Lamberts

QHHT

Het is bijna 2 weken geleden dat ik een QHHT-sessie heb beleefd. Wat heet: het is nog niet gestopt. De beelden komen nog dagelijks voorbij…..
Wat een indrukwekkende reis heb ik samen met Lilian gemaakt. “dit krijg ik niet bij elkaar gefantaseerd”(een stukje Drentsche achterdocht)
Ik was van te voren best gespannen. Ik wist wel iets van de QHHT-techniek maar wat ik van mezelf te zien zou krijgen…..
Lilian weet een dermate liefdevolle en veilige sfeer te creëren dat ik mijn spanning snel kon loslaten. “Ik zou alleen maar diegen te zien krijgen die ik aan kan en kan verdragen”
Ik voelde me in goede, vertrouwde handen. (De fijne locatie in Schipborg was daar in mijn beleving ook debet aan. Zachte energie van de zandgrond.)
Liggend op een behandeltafel werd ik door Lilians rustige stem in een wakker soort trance gebracht. Ik voelde diepe rust. Grote thema’s zag ik in korte films en levensecht aan me voorbij trekken. Ik beleefde mezelf tijdens een aantal levens in verschillende rollen en hoorde hoe mijn stem anders klonk en mijn taal anders kinderlijk was.
Wat bijzonder allemaal. En nu, nu voel ik zoveel compassie en liefde voor dat dappere, vroeg wijze kind in mij. Wat fijn! Er zijn ook andere lessen te leren, maar hier begint het.
Lilian, dank je wel voor je onverdeelde, liefdevolle aandacht, voor je rust, voor het laten zijn…..
Het brengt me veel.

25-06-2022
Geplaatst door: Egon

Qhht sessie

Ik heb alles net helemaal uitgeschreven. Ik zal het nog vele malen herlezen. Wat kwam er veel langs en wat zaten er bijzondere dingen tussen. Lilian, je bent goed: liefdevol, aandachtig en goed luistrrend! De healing techniek is bijzonder en bij mij werkt het. Informatie uit vorige levens gaf aanvullend inzicht in mijn huidige leven en maakt helderder wat me nog te doen staat. Ik was blij dat je over jezelf schreef dat je ervaring had met buitenaardsen, anders had ik er geen vragen over durven stellen, maar nu dus wel. Al met al was het een intense, waardevolle ervaring. Dank, dank.

18-05-2022
Geplaatst door: nynke

QHHT

Ruim 5 maanden na mijn QHHT sessie merk ik weer wat de enorme impact hiervan is. In januari was ik al zo onder de indruk maar nu maanden later merk ik dat het proces dat toen in gang gezet is, nog steeds volop gaande is. Soms op de achtergrond zonder dat ik er heel bewust van ben en dan opeens weer zo op de voorgrond en zo helder dat ik alleen maar dankbaar kan zijn. Wow Lilian! Wat een magie! Ik zie het puzzelstukje! Ik zie de herhaling, de verbanden, de patronen! En ik voel instant ontroering want nu kan ik em loslaten en - om in jouw woorden te zeggen -; ik kan nu anders besluiten.

17-05-2022
Geplaatst door: Fanny

QHHT

Het was een heel bijzondere belevenis, de sessie bij Lilian.
De tijd ervoor leek mij zo’n hypnose sessie best wel spannend, maar eenmaal bij Lilian op de bank viel alle spanning weg.
In het gesprek was er 100% aandacht voor mij, zonder oordeel. Ongekend!
Vervolgens ging de reis naar binnen, naar verleden, heden en de ruimte in.
De ervaring is eigenlijk niet te beschrijven. Gekregen inzicht werkt door.
De begeleiding was heel liefdevol, zacht, luisterend en richting gevend.
Heel blij met deze ervaring, had ik niet willen missen.
Dank je wel, Lilian. Top!