Essentiele Olien

Kennismaking Essentiele Olien

Wanneer: elke maand 
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie; Groningen
Opgave: Info@soulspirit.nl

 

Een avond waarin ik uit eigen ervaring vertel over de olien van Doterra die ik gebruik uit de doTerra Home Kit.

Hoe gebruik ik deze thuis?
Wat kun je er mee?
En uiteraard, hoe ruiken/proeven ze dan en hoe ziet de diffuser er uit?

Het is een avond vol geuren maar vooral ook veel te weten komen over doTErra en mijn eigen ervaring. Hoe langer ik deze olien gebruik, hoe meer ik voel dat ze werkelijk een toevoeging geven aan mijn leven en steeds meer te vinden zijn in mijn huis, werk en handtas. Daarnaast vertel ik je wat er aan zit te komen binnenkort waar ik zelf erg enthousiast over ben.

Wil je alvast bestellen, dan kan dat via http://mydoterra.com/consciousoils

Kom je er niet uit, neem dan contact met me op.

Al enige tijd gebruik ik de Home Essential Kit thuis in mijn gezin. Toch gebruik ik nu pas alle olien en komen ze allemaal veel meer tot hun recht in mijn gezin, maar ook in mijn yogalessen en workshops. Eigenlijk merk ik dat ik niet meer zonder kan. De olien ruiken niet alleen lekker, maar ze werken ook echt. 

 

Zou jij interesse hebben in de olien dan zou ik je aanraden om te starten met een starterspakket, waarbij je gelijk al heel veel korting krijgt. Zo leer je de olien kennen, het je eigen te maken maar ook werkelijk te ervaren wat het je thuis en/of in je werk brengt. 

 

Met deze schitterende collectie van de populairste essentiële oliën van doTERRA heb je voor iedere situatie een olie in huis!

· Lavender (15ml)
· Lemon (15ml)
· Frankincense (15ml)
· Melaleuca (15ml)
· Oregano (15ml)
· Peppermint (15ml)
· Breathe (15ml)
· Digestzen (15ml)
· On Guard (15ml)
· Deep Blue (5ml)

 

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de werkzaamheid van de oliën in deze kit kun je mij een mail sturen of een afspraak maken. 

Bij dit pakket ontvang je de Petal Diffuser. Een echte eyecatcher die je in kunt stellen om 1, 2 of 4 uur te verstuiven.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Bij aankoop van dit pakket ontvang je een gratis licentie om zelf direct bij doTERRA tegen inkoopsprijs aan te kunnen kopen (-25%). Je kunt gebruik maken van aanbiedingen en sparen voor gratis producten. Er zijn andere formaten/combinatie pakketten beschikbaar met bijbehorende voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@soulspirit.nl of bestel zelf via

 

https://www.mydoterra.com/consciousoils/#/

 

Vraag ook naar de andere kits van doTERRA  (groter en kleiner) die er zijn!

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. 

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

Elke maand bestel ik zowel voor mezelf als voor de mensen in mijn yogalessen de doTerra olien. Wil je eens meer info, neem contact met me op. Ik deel graag mijn enthousiasme. 

 

Verder komt er binnenkort een geweldige kit op de markt, met de lekkerste olien die ik zelf zeker ga aanschaffen. Een van de olien die er in zit is de 'Copaiba'! 

 

 

 

 

Zie het filmpje over de Copaiba olie. 

 

De andere olien in deze kit zijn; Rose, Neroli, Jasmijn en allerlie yoga geuren! Wil je hier meer info over, laat het me weten. 

 

Wil je bestellen, dat kan ook via http://mydoterra.com/consciousoils