Quantum Healing Traject Individueel

 

 

 

"Wat een mooi cadeau aan mezelf! Ik vond het wel spannend, vooral ook het reizen met plantmedicijnen maar wat was dit een goede voorloper op de QHHT! Ik heb het gevoel dat ik in het traject steeds dieper ging en meer van mezelf te zien kreeg. Een mooie combi die je aanbiedt Lilian. Dank je wel! Ook heel fijn dat het individueel is. Zoveel tijd voor mij en alles wat is. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden die een cadeau aan zichzelf wil geven!"

Judith

Intake & Reis in je onderbewuste

In dit Quantum Healing Traject Individueel ontvang je op een afgesproken dag een Energetische Healing. Deze duurt 1,5 uur en we kijken hierbij naar onverwerkte emoties die vastzitten op organen, en naar patronen en overtuigingen! 

 

Verder zit er in dit Quantum Healing traject een Magical Journey met Chocobliss en een QHHT sessie.

 

Bijdrage van dit traject is 750 euro pp

Magical Journey met Chocobliss

Je gaat op een overeengekomen datum in ( ongeveer 2 a 3 weken na de intake) reizen op Chocobliss (3 plantmedicijnen). Dit zijn Sacred Cacao, mushroom & Caapi van de Ayahuasca. 

 

Reizen met plantmedicijnen is dieper kijken naar jezelf, inzichten en heling ontvangen en nog zoveel meer. Plantmedicijnen helpen je verder op je pad, daar waar jij nog niet bent geweest. 

 

Wil jij niet reizen op de plantmedicijnen van de ayahuasca en mushroom, maar wel op Sacred Cacao dan kunnen we dit ook regelen.

QHHT & QM Hypnose sessie

Je gaat op een overeengekomen datum (in ieder geval 2 a 3 weken na de Magical Journey)  een QHHT & QM-Hypnose sessie ontvangen die minimaal 5 uren duurt. Zie op de website bij QHHT & QM-Hypnose wat dit precies inhoudt. 

 

Als afsluiting en 4e contact moment boeken we dan nog een afspraak om alles af te ronden. Dit duurt max 60 minuten.

 

De bijdrage van dit hele traject is 750 euro. 

 

Ja, ik doe mee!