Quantum Hypnose/QHHT

Naast de QHHT opleiding van Dolores Cannon heb ik nog veel meer opleidingen gedaan, zo ook opleidingen van de rechterhand van Dolores Cannon. Als je een sessie ontvangt, krijg je een sessie die nooit hetzelfde is en is onderbouwt vanuit al mijn kennis opgedaan tijdens mijn werk in de laatste jaren als ook de informatie vergaard uit mijn opleidingen. Boek HIER je sessie of neem eerst contact met me op via deze LINK 

QHHT

QHHT

Tijdens de QHHT gebruik ik verschillende hypnose technieken die allemaal gebaseerd zijn op de technieken van Dolores Cannon, namelijk de QHHT (Quantum Healingg Hypnose Techniek) die ik hieronder heb beschreven! Hoe jouw sessie eruit zal zien is afhankelijk van wat zich aandient bij jou en waar jij behoefte aan hebt. Het is dus altijd een combinatie van onderstaande technieken. Wil je een sessie boeken dan kan dat HIER

 

 

Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) is een hypnose techniek gecreeerd door Dolores Cannon die 45 jaar ervaring heeft als regressie therapeut. Ze heeft gewerkt met 1000-en mensen over de hele wereld. Daarnaast heeft ze verschillende zeer boeiende boeken geschreven. De opleiding heb ik afgerond bij Dolores Cannon, zowel level 1 als 2. Daarnaast heb ik bij haar dochter Julia Cannon de SOULSPEAKS workshop gevolgd. 

 

Tijdens de sessies is het mogelijk dat je naar vorige levens gaat maar ook parallelle levens, toekomstige levens of levens op andere planeten, andere dimensies. Alles is mogelijk. QHHT sessie is gebaseerd dat het onderbewuste jou naar de meest geschikte plaats en tijd brengt waar informatie is die voor jou relevant is voor dit moment. 

BQH

BQH

Beyond Quantum Healing (BQH) is een hypnose techniek die 'beyond' gaat. BIj QHHT hypnose techniek leer je om je aan een script te houden (volgens Dolores Cannon) maar Candice (rechterhand Dolores) kwam er achter dat je soms ook beyond dit script moet gaan. Sinds 2012 is er zoveel veranderd in de energie dat dit ook voor mij als heel kloppend voelt. 

 

 

'Candace Craw-Goldman has been involved in the Healing Arts since the year 2000 and has studied with many healers across the world. Notably, she worked closely with the late, great Dolores Cannon from 2008-2014, assisting her in her live trainings and workshops. Candace is the founder of the ORIGINAL Quantum Healing Support Forum Community for Spiritual and Energy Practitioners and also the Worldwide Directory of Quantum Healers called QuantumHealers.com. She is known in the Metaphysical Community as a healer, writer, broadcaster, speaker and consultant. Currently offering instruction in her own concept and method that is called, “Beyond Quantum Healing,” BQH moves beyond dogma and limitation which breaks new ground for practitioners and clients alike who are ready to experience healing in a new way on the New Earth.'

 

Deze manier van hypnose integreer ik ook in mijn sessies, daar waar nodig. De sessies kunnen ook heel goed online gedaan worden, zodat je lekker vanuit je eigen huis kunt tijdreizen en je na de sessie ook niet meer hoeft te reizen. 

 

SCCH

SCCH

Verder heb ik de opleiding bij SouL Center Healing Hypnosis (SCCH) van Laura Withworth gevolgd! Zij werkt ook met QHHT van Dolores Cannon en is daarnaast Clinical Hypnotherapist en Psychotherapist. Wat zij toevoegt aan de QHHT en de BQH is het verwijderen van Entiteiten zodat je volledige heling kan ontvangen zowel in je fysieke lichaam als energetisch en emotionele lichaam. Naast entiteiten kan je te maken hebben met aardgebonden entiteiten, dark entities, implantaten, AI, etc die jou tegen houden om volledig in je eigen licht te gaan staan. Aangezien ik dit ook steeds vaker tegenkwam wist ik dat deze methodiek een mooie toevoeging was voor wat ik al wist. 

 

Tijdens mijn Quantum Healing Hypnosis sessies combineer ik al mijn opgedane kennis en gebruik ik datgene wat nodig is om een zo'n mooi mogelijke uitkomst van een sessie te garanderen voor de client. Alle tools samen maken de sessie volledig en helemaal af. 

Hypnotherapie

In deze opleiding heb ik geleerd om hypnose en NLP toe te passen om clienten naar hun onbewuste te laten reizen om daar hun antwoorden te vinden. In deze opleiding heb ik heel veel verschillende hypnose technieken geleerd. Hierdoor kunnen problemen opgelost worden die al jaren vastzitten. 

 

Vanuit deze opleiding heb ik de prachtige symbolenreis ook meegenomen die ik vaak toepas als mensen een volledige dag met hypnose nog teveel vinden. Klik voor meer info over symbolenreis HIER

Wat is QHHT?

Going into Past Life!

QHHT and Alien Life!