Individuele Magical Journey

Individuele Magical Journey met Chocobliss

Wil jij heel graag reizen op Chocobliss (3 plantmedicijnen namelijk de Sacred Cacao, Caapi van de Ayuahasca en de Psylocibine van de Mushroom) maar doe je dit liever alleen (of samen met iemand (duo sessie) dan kan dit ook. 

Datum en tijd is in overleg. Een individuele sessie duurt meestal 5 uren!

 

Een individuele sessie met Chocobliss bedraagt 333 euro pp
Kom je samen met iemand dan is de bijdrage 599 euro samen

Dit is excl ruimte huur.

 

Wil je meer info, neem gerust contact met me op!

 

Er zijn ook mensen die een QHHT sessie boeken en een Magical Journey individueel om zo nog dieper in te gaan op alles wat zich aandient. Een volledig traject bijdrage is 599 euro ipv 633 euro! (excl huur ruimte Individuele sessie met chocobliss) 

Individuele Magical Journey met Magical Mushroom

Wil je graag reizen met de prachtige Magical Mushroom dan kan dit ook. Dit is een wit chocolaatje met 20 kruiden om je hart te openen en de mooie spirit van de Magical Mushroom. Datum en tijd is in overleg. Een individuele sessie duurt meestal 5 uren!

 

Deze reis is weer heel anders dan die van de Chocobliss, omdat je reist op 1 plantmedicijn. De magical mushroom voelt voor mij altijd heel lief, intens en zo speels en opent voor mij een magische wereld vol kleur en magie. 

 

Wil je deze reis maken dan betaal je 333 euro pp of als je samen met iemand komt 599 euro samen. Dit is exl de huur van de ruimte waar we gaan zitten. 

 

Doe je deze sessie samen met een QHHT sessie dan betaal je 599 euro ipv 633 euro (excl ruimte huur).