Magische Zielenreis

 

MAGISCHE ZIELENREIS
met Lilian & Sarah

Zaterdag 13 januari 2024
Magical Journey met Chocobliss
10.00-17.00 uur 
&
reading Doorzie met Saar
(datum in overleg)

Bijdrage 285 euro pp
Opgave info@soulspirit.nl
Locatie Groningen

 

Graag nodigen wij jou uit in deze kleine setting van reizigers die dieper willen kijken in zichzelf en het fijn vinden om dit te doen samen met de intelligentie van plantmedicijnen en het veld van WETEN!

Er is plaats voor max 4-6 personen, waarbij je op zaterdag 13 januari gaat reizen op Chocobliss (3 plantmedicijnen) en na deze datum een sessie hebt met 'Doorzie met Saar'. De sessie gaat je ondersteunen in het een plekje geven van je reis met plantmedicijnen, meer duidelijkheid te krijgen, of juist iets wat je nog duidelijker mag zien na de reis met Chocobliss. Lees hieronder wat dit inhoudt.

 

Lilian begeleidt al jaren mensen zowel individueel als in groepsverband in het reizen met plantmedicijnen. Wat haar zo aanspreekt in de Chocobliss is dat het niet zo heftig is (of hoeft te zijn) en toch zorgt dat je diep reist. Je reist langzaam steeds dieper in jezelf waar je plantmedicijnen je inzichten geven, je lichaam helen, je openen in jezelf of je juist bewust maken van je weerstand. En dit allemaal in een veilige bedding. Daarnaast geeft Lilian Quantum Sessies en geeft ze yoga. Voor meer info over Lilian kijk dan op www.soulspirit.nl

 

Sarah geeft persoonlijke sessies, groepssessies en 3-luiken. Tijdens een sessie komen overleden familieleden, kinderen, vrienden of gidsen door voor jou. Ze typt wat ze doorkrijgt en jij leest met haar mee terwijl je naast haar zit. Jij gaat dus via haar zelf in gesprek met je gidsen. Ze is een tussenpersoon op dat moment. Hoe bijzonder is dat? Je kunt dus vragen wat je wilt. Je krijgt ook concrete handvatten toegereikt over hoe jij naar binnen kan keren om jezelf te bevrijden van angsten, blokkades en destructieve patronen. 

 

Als je je opgeeft voor deze 'Magische Zielenreis' ontvang je een vragenlijst om te kijken of de Chocobliss geschikt is voor jou! Heb je vragen dan kunnen we een telefonische afspraak maken.

En voel jij dat je er bij wilt zijn, dan super leuk! Je bent welkom. Er komen meer data!

Je kunt je opgeven via info@soulspirit.nl

 

Hartegroet van ons,

Lilian (www.soulspirit.nl)
& Sarah (website under construction)