Waarom een QHHT & QM Hypnose sessie?

Waarom een hypnose sessie?

Een grote verandering in mijn leven was het moment dat mijn tweelingzus ziek werd en ik haar een jaar samen met mijn ouders heb mogen begeleiden naar de dood.

 

Tijdens haar ziektebed werd ze blind, vertelde ze me alles wat ze meemaakte en hoe ze steeds meer een andere wereld begon te zien. Toen ze overleed nam ze me mee naar een andere wereld waar ik er achter kwam dat er zoveel meer is dan alleen dit leven, of dit moment. Mijn leven was daarna ook niet meer hetzelfde. Alles wat ik eerst belangrijk vond was ineens niet meer belangrijk. Ik kreeg ervaringen met ruimteschepen, Atlantis, Lemurie, andere levens, andere wezens, entiteiten, verschillende frequenties en nog meer contact met mijn zus dan ik dat had toen ze nog leefde. HIerdoor was mijn nieuwsgierigheid naar spiritualiteit nog meer gegroeid.

 

Later kwam ik erachter dat we in een soort matrix zitten waarin we gevangen zitten in een reincarnatie cycli, die (misschien wel) bewust in stand wordt gehouden om ons in een soort 'loop' te houden zodat we maar blijven hangen in een bepaalde frequentie. Het is nu tijd om hieruit te breken door alle overtuigingen, trauma's etc te erkennen, waar te nemen, los te laten, zodat we in een hogere trilling in een liefdevollere wereld kunnen leven. Het is alleen hierin wel van belang dat je bewust wordt van wat jou in de matrix houdt! De tijd zoals hij nu is daagt ons ontzettend uit om steeds weer te kiezen voor ons hart en al het andere los te laten. Je hebt te kijken naar je Persoonlijke Zelf (=ego) die vol zit met patronen, overtuigingen, onverwerkte emoties. 

 

Het geven van de Qantum Hypnose Sessies bevestigd dan ook alles wat ik al voelde, zag en ervaren heb en wat ik weet en nog veel meer. En door een sessie ervaart een ander dit ook. Een super mooie ervaring die je leven zal verdiepen en inzichten zal geven in wat jij in stand houdt in je eigen hologram.

 

Een Quantum Hypnose Sessie is een geweldige manier om bewustzijn te krijgen op datgene wat jou nog tegenhoudt om volledig in je licht te gaan staan, je Originele Zelf door te laten schijnen terwijl je hier nu met je lichaam op Aarde bent. Alles wat nog niet in je bewustzijn is, zowel in dit leven, vorige levens en/of je leven in de kosmos kunnen jouw meer bewust worden van de overtuigingen, trauma etc die jou nog vasthouden in deze werkelijkheid, je missschien wel in een lagere trilling houden.

 

Een sessie opent je verbinding met je Originele Zelf, je wezen, je hogere zelf, je overziel of hoe jij het ook noemt. Daar liggen alle antwoorden en is een heel duidelijk overzicht voor jouw beschikbaar zodat jij een heldere kijk krijgt op alles wat er nu is. Geen sessie is hetzelfde en sommige mensen komen voor meer dan 1 sessie omdat ze steeds dieper willen kijken. 

 

Tijdens een Quantum Hypnose Sessie zul je dan ook antwoorden krijgen op vragen in je leven. Daarnaast bekrachtigd een sessie ook om al jouw interdimensionale stukken in je lichaam hier op aarde te integreren in je lichaam. 

 

Wat is de subconscious?

 

 

 

 

 

 

JA, IK BOEK EEN SESSIE