Uitleg

Hoe ziet een sessie (live of online) er uit?

Een hypnosie sessie duurt 5 uur of langer en start om 09.00 uur  (inlc soep naderhand om weer te landen in je lijf)! Mochten de tijden niet uitkomen, dan kan ik altijd overleggen over mogelijkheden. Een sessie is vooral gebaseerd op de technieken van Dolores Cannon (QHHT) en alles vanuit mijn opleiding QM-Hypnose. Daarnaast gebruik ik tijdens de sessie ook tools van alle opleidingen die ik heb gevolgd. 

 

Een sessie kan ook online geboekt worden. Dit kun je aangeven tijdens je boeking. Belangrijk om dan een goede internetverbinding te hebben, headset en een stille ruimte waar je niet gestoord wordt. Voordeel van online is dat je je huis niet meer uit hoeft daarna en de sessie kan laten doorwerken door gelijk in de rust te gaan daarna. 

 

We starten met een gesprek van 2/3 uur waarin ruimte is om te kijken en aan te geven waar je naar wilt kijken. De hypnosesessie zelf duurt max 2 uur. Ik neem alles op zodat je deze naderhand ook kunt luisteren. Na de hypnose sessie nemen we de tijd om alles te bespreken. 

 

Mensen ervaren in een sessie al veel aha momenten waarin bewustzijn komt op patronen en conditioneringen. Tijdens de hypnose bepaalt jouw onderbewuste wat belangrijk is voor jou om te zien en wat relevant is voor dit moment in je leven. Dit kan een vorig leven zijn maar ook een leven op een andere planeet. Alles is mogelijk. 

 

Om je voor te bereiden op een sessie stuur ik je van te voren een mail met info. 

 

 

 

Staten van Bewustzijn

Wanneer iemand onder hypnose gaat, daat deze persoon door verschillende staten van bewustzijn en fluctueert tijdens de sessie tussen Alpha en Theta. 

Er bestaan de volgende verschillende staten van bewustzijn; 

Beta; Wakker, alert en volledig bij bewustzijn

Alpha; De mind is redelijk relaxt maar het lichaam is nog steeds aan het bewegen. Veel mensen gaan in Alpha tijdens het autorijden en TV kijken.

Theta; Relaxte mind en een relaxt lichaam. Beelden komen voorbij in de mind en de rechterkant van het brein wordt actief. 

Delta; in slaap

 

Sommige mensen zijn Somnambulistic wat wil zeggen dat ze in een hele diepe staat van hypnose gaan waarbij ze bijna niets meer weten na de sessie van wat er is gezegd en volledig de andere persoon in dat andere leven zijn. Maar dit zijn er maar weinig, ongeveer 1 van de 15 mensen die langs komen voor een hypnose sessie.