Vragen

1. Wat voor advies kun je geven over het loslaten van negatieve programmeringen, scripts & hypnotic suggestions?


Vind waar de programmeringen, scripts en hypnotic suggestions zijn gestart en zie dan waar ze aanhangen, welke emotie en welke tijdlijn, welk leven etc. Kijk welke entiteiten daar aanhangen en begeleid deze naar het licht zodat ze uit het lichaam verdwijnen. Je moet eigelijk naar de wortel en dan kun je het programma deprogrammeren. Je levensveld kan dan weer stromen. Dit kan middels een sessie. Daarnaast kan de omgeving je programma's ook voeden doordat je een loop blijft herhalen in jezelf. Welk trauma/loop heb jij in dit leven, kijk dan naar het wortel oorzaak in het Quantum veld en in welk leven deze is ontstaan. De entiteiten blijven deze loops ook voeden en maken de loops steeds zwaarder en verdichter. Feel it, heal it and release it!!!

 

2. Als ik onder hypnose sessie ga, wat gebeurd er dan in mijn hersenen?

 

Hersengolven geven de activiteit van het brein weer.

Hersenactiviteit kan worden gemeten aan de hand van hersengolven. Dit zijn kleine elektrische stroompjes die meetbaar zijn via het aantal trillingen of golven per seconde. Hersengolven worden uitgedrukt in Herz (Hz) en worden gemeten door middel van een EEG. Ze kunnen worden opgedeeld in vijf verschillende categorieën, gebaseerd op het aantal Hz:

  • Gamma-golven: 38 tot 80 Hz. Deze golven komen voor bij sterke mentale activiteiten zoals studeren en problemen oplossen.
  • Bèta-golven: 14 tot 38 Hz. Bèta-golven komen voor wanneer je actief bezig bent en zorgen ervoor dat je je kan concentreren. Wanneer er een teveel aan dit soort golven is, ervaar je stress. Tijdens slapen of mediteren neemt de hoeveelheid bèta-golven af.
  • Alfa-golven: 8 tot 14 Hz. Deze golven zijn actief wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld tijdens slapen of dagdromen.
  • Thèta-golven: 4 tot 8 Hz. Thèta-golven zijn aanwezig wanneer je creatief bezig bent. Ze komen ook vaak voor tijdens REM slaap, de fase tijdens slaap waarin je droomt. Je hebt deze slaap fase nodig om de gebeurtenissen van de dag te verwerken. Mensen die slecht slapen hebben dan ook problemen om ervaringen van de dag te verwerken. Tijdens de hypnose sessie zitten mensen in theta waarin ze alle informatie krijgen over vorige levens etc. 
  • Delta-golven: 0.5 tot 4 Hz. Tijdens diepe slaap, een fase voor en na REM slaap zijn de delta-golven actief. Ze worden in verband gebracht met het herstelstadium van het lichaam waarin nieuwe cellen worden aangemaakt.

Het is dus ook belangrijk dat iemand die onder hypnose gaat zich kan ontspannen tijdens de sessie en zich veilig voelt. In deze staat van zijn kan de persoon heel gemakkelijk informatie ontvangen die belangrijk is op dat moment om te ontvangen. Je krijgt nooit meer dan je aankan. 

 

3. Waarom moet ik de opname van de hypnose sessie vaker luisteren?

 

Je hele hypnose sessie wordt opgenomen om verschillende redenen. Niet iedereen kan zich alles herinneren van zijn sessie omdat de een verder weg is dan de ander. Voor de een is het een staat waarin ze helemaal bij zijn en vanuit hun waarneming alle informatie lijken te verzinnen maar in werkelijkheid krijgen ze alles vanuit het Quantum veld door wat belangrijk is. Daarom is een grote fantasie erg belangrijk omdat hierdoor het veld van informatie goed kan stromen. Andere mensen (zijn er niet veel) worden echt de persoon in het vorige leven en ervaren dit ook als zodanig en herinneren na de sessie niet veel meer. Een opname is dan belangrijk om te luisteren zodat ze weten wat er is gebeurd. 

Daarnaast is het herhalen van het luisteren van de opname belangrijk om de heling die heeft plaatsgevonden ook dieper in het systeem te laten integreren. Dus vaker luisteren geeft een diepere werking van de sessie. 

 

4. Online of live een hypnose sessie?

 

Het voordeel van een live hypnose sessie is dat we elkaar werkelijk ontmoeten en dat ik tijdens de sessie ook werkelijk naast je kan zitten. Toch werkt een online hypnose sessie net zo goed is mijn ervaring. Vooral als je na de sessie nog lekker even wilt bijkomen en je dus niet meer de deur uit hoeft. Daarnaast zit je in je eigen vertrouwde omgeving en dit kan gelijk meer ontspannen zijn voor jou. Daarnaast is een online sessie ook handig als je van ver moet komen en je niet helemaal de weg naar huis wilt rijden daarna. Sommige mensen komen van ver maar boeken een B&B zodat ze daarna niet meer hoeven te rijden en komen dan toch live. Eigenlijk is het beide een goede optie. Tegenwoordig kan zoveel via internet en is het mogelijk om via een goede headset, het te lijken alsof je werkelijk live bij elkaar bent. Eigenlijk wil ik aangeven dat het beide ontzettend goed werkt en dat het een niet beter is dan het andere. Doe wat goed voelt voor jou!